Dags för sövning och behandling

Hej fina,

Det är jobb att ha båda kidsen hemma må jag säga haha. Speciellt när de är soligt och de ”vill hitta på något”. Vi har idag tagit en promenad och ätit god frukost på ”Bullar och bröd”. Handlat blommor på plantagen. Fikat i parken vid Pascal. Ätit pizza på Bitza, lekt i parken på söder, ätit persisk middag på Diwan.

Sen har jag börjat packa för påsk på landet och sen somnade hela familjen vid läggning 🙂

Förlåt att jag missat måndagstipsen, tror att de får ta påsklov dessvärre 🙁 Sån full fart!

Imorgon ska vi vara på KS kl 08.00 – då är det dags för sövning och medicin i ryggmärgen. Förhoppningsvis går allt smidigt och snabbt så håll tummarna mina fina läsare.

Det känns som jag lever i en bubbla och försöker ignorera sjukdomen så mycket det går. Sen blir jag påmind när det är dags för stick eller behandling. Som tur är har hon bara sövning var 8:e vecka nu så det är 6 gånger kvar efter i morgon om jag räknat rätt 🙂 heja heja lilla C!

Stor kram till er, nu ska vi bocka av den här dagen imorgon och sen ser vi målet lite närmare ❤️ kärlek

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *