Veckan i fokus 16

Hej mina kära,

Hoppas att er vecka börjat kanon. Det har min 🙂 Påsklov för Naomi så det är full fart! Vi var i Mall of Scandinavia när de öppnade kl 10 och shoppade lite skojiga saker.

I går kväll satt jag i flera timmar på natten för att lära mig Final Cut Pro som är ett klipprogram för filmer. Jag har ju en underbar tjej som klipper mina filmer men hon är väldigt mycket att göra så vi hinner inte få ut så mkt filmer som jag vill… Nu tog jag saken i egna händer och SKA lära mig att klippa! Jag vill gärna få ut minst en vlogg i veckan:)

Så här ser veckan ut;

Måndag: MOS och handla påskskoj

Tisdag: Hitta på något med barnen. Bitza på kvällen (pizza)

Onsdag: Sövning och behandling för Corinne. Åka till landet

Torsdag- lördag: påsk på landet 🙂

3 kommentarer

  1. SÄ skönt att er vardag handlar med om vardagssaker Àn om sjukhus nu för tiden:)
    Hoppas ni fÄr en fin PÄsk, dom har lovat hyfsat vÀder hörde jag!
    Glad PĂ„sk.
    <3<3<3<3

  2. Ähh vilken fin spegel, btw, vart kommer den ifrÄn? Glad PÄsk!

    1. Tack!! Den Ă€r frĂ„n DIS 🙂 Kram och glad pĂ„sk

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *