En skönare dagens outfit

Inlägget innehåller adlinks 

Hej hjärtan,

Måndag och en outfit som jag måste dela med er. Den är snygg som tusan (tycker jag) och så skön!

Speciellt på söndagar gillar jag att gå runt i sköna kläder och helst ingen make-up. Då känns det extra kul att ha snygga träningskläder eller ”mjuka” kläder. Jag gillar inte att ha ”sunkiga” mjukiskläder ute bland folk, eller här hemma för den delen men jag har ju vissa lite snyggare än andra. Jag gillar att vara snyggt mjukisklädd helt enkelt. Vad jag menar med sunkiga mjukisar är t.e.x min kompis som har ett par med typ hål i, nagellacksfläckar, och tvättade 559 ggr, sen hon var 20 år. Dags att byta ut säger jag, de skönaste hon har säger hon haha.

Detta set är från Filippa K och jag älskar det så! Jag vill bara tipsa om deras soft sport kollektion som är lite lyxigare, men i fantastisk kvalité. Jag har också klickat hem dessa coola från Fila, lite vintage style.

Cashmeretröjan kommer jag använda hela tiden tänkte jag säga men ofta i alla fall 🙂 Till jeans, jeansshorts i Kroatien när det är lite kyligt, till cykelbyxor..

Leggings, Filippa K // Cashmeretröja med huva, Filippa K // Sheerjacka, Filippa K // Sneakers, Iro Paris // Väska, Chanel (vintage från plugmeplease 🙂 

2 kommentarer

  1. Fint! Får man fråga vart du fotat sista bilden? Letat efter blomsteraffär med färgad brudslöja.

    1. Tack!! På Christoffers blommor vid nytorget – de hade såååå mkt fina färgade blommor, magiskt! Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *