Utslag på barn

Hej fina,

Hann inte skriva fredagslistan idag, det får bli en lördagslista ist 🙂

Vi hade fullt upp idag… av att njuta i solen.

Nu på kvällen upptäckte vi att Naomi hade utslag på benen och händerna, det ser precis ut som eksem eller någon överkänslighet. Jag tror att hon skulle behöva kortisonkräm, som jag alltid brukar ha till mitt ansikte när jag får utslag, men den är slut.

Jag undrar vad det kan vara bara, stackars liten eftersom det kliar så. Hoppas hon vaknar och att det lugnat sig. Har ni några tips annars på vad som är bra att lugna huden med?

Kram a

1 kommentar

  1. Godmorgon! Min femåring är torr i huden och eksem här och där, är nog mest årstiden och temperaturen som går upp och ner. Vi brukar smörja förebyggande med propyless eller essex varje dag över armar och ben, på prickarna mildison som är en kortisonsalva. Allt finns på apotek receptfritt. Då brukar prickarna försvinna snabbt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *