Ljuvlig lunch med ljuvliga dofter

Hej vänner,

Hoppas er dag varit fin. Min var ljuvlig. Jag och C hade en lugn morgon här hemma, eller lugn och lugn. C är aldrig lugn men ändå skönt att inte stressa iväg någonstans. Min mamma och pappa kom vid 10.30 för att ta hand om C några timmar. Jag skulle nämligen på lunch med Atelier cologne på Rosendals trädgård. Bara att vara i den miljön är fantastiskt på alla sätt. Jag hade en ljusrosa vårig kostym och det snöade utanför växthuset.

Vi fick en presentation om Atelier cologne – dofter som till 95% är gjort av naturliga ämnen. Sen åt vi en vegetarisk lunch. Jag kände bara en av tjejerna vilket var väldigt roligt, jag gillar att lära känna nya ansikten.

Vi åt getfärskost med vedugnsrostade betor, rotselleri, romesco, belugalinser och trädgårdsörter och en pavlova med blodapelsin, vanilj och dragon till dessert – jisses så gott allt var!

Jag hade en helt magiskt trevlig dag 💙

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *