Conscious Exclusive

Hej babes,

Jag kom nyss hem från frukost med HM där de visade sin Conscious Exclusive collection. Jag säger bara wow! Älskar älskar så mycket. Det här är en lite mer exklusive kollektion så den är lite dyrare, men hela kollektionen är gjort av hållbara material och vem trodde at citrusskal, ananasblad och biomassa från alger kan förvandlas till så här fina kläder?

Som alltid är det kö när man ska köpa deras exklusivare kollektioner så det gäller att kika i vilka affärer den säljs, och sen hänga på låset! Eller vara snabb online.

De här sakerna ska jag satsa på, älskar verkligen allt här över så hoppas jag får tag på något 🙂 Bootsen till klänning i sommar, åh!!!

Släpps på torsdag kl 10.00

2 kommentarer

  1. Det var mycket fint i den kollektionen, vet du om den släpps i USA oxå, eller bara i Sverige?

    1. Jag tror den släpps world wide 🙂

      Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *