Måndagstipsen vecka 15

Hej måndag,

Nya tips idag 🙂 Tack till er som ville bidra till Julias insamling förra veckan, hoppas att lilla flickan får en fantastisk fest, bara så orättvist att det ska vara hennes sista 💔

Det blev mycket praktiska tips idag, är kanske på sånt humör 😉

1.
Köp hem någonting levande som du måste ro om och ge kärlek, Jag tycker det är så fint, speciellt för barnen, när vi börjar plantera och ro om växter, för de förstår hur mycket jobb det ligger bakom att få en blomma att blomma, eller en tomat att skördas. Jag tycker t.ex. att det är tråkigt när jag ser barn som sliter upp blommor från naturen, och sen slänger iväg. Jag har förklarat för mina barn att blommor lever och att de dör när vi plockar och bara slänger dem.

2.
Ge 3 fina komplimanger till någon/några imorgon. En äldre dam kom fram till mig förra veckan och sa;
”- Så söt hon är din lilla flicka och vilket vackert leende du har, jag hoppas din dotter ärver din personlighet, man ser att den är fin.” Jag ryser fortfarande i kroppen och min dag blev som ett rosa fluffigt moln så glad blev jag.

3.

Gör färdiga smoothie-påsar. Skär all frukt/ bär eller vad du nu gillar att ha i din smoothie, portionera ut i fryspåsar och frys in. Ta fram en när det är dags för smoothie, tillsätt lite mjölk eller yoghurt och det är klart!

4.

Börja använd solskydd! Vårsolen är stark och farlig för huden, så börja använda solskydd nu, även om det är molnigt. Jag ska klicka hem en SPF30 från Paula’s Choice som jag hört ska vara bra, eller har ni några tips på solskydd till ansiktet?

5.

Lash-lift 🙂 så otroligt skönt för att jag behöver ett drag med maskaraborsten och ser så pigg ut, jippie!

2 kommentarer

  1. Julias fest kommer bli så fint ❤️🙏
    Men håller med, så fruktansvärt att det är hennes sista. Livet är så orättvist

    1. 🙂🙂🙂🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *