Sjukling

Hej hjärtan,

Jag har haft full fokus på C idag. Naomi var hemma i helgen och början på veckan med halsont och superförkyld. Jag tänkte att C nog klarat sig, men inatt vaknade jag av att hon snarkade när hon andades. Nej tänkte jag! Hon vaknade väldigt pigg och glad men lite ynklig för att hon var så täppt i näsan. Hon kändes tröttare än vanligt och fick lite feber. Vi åkte hem till min mamma för att hon ville det. Febern gick upp och ner under dagen, men hon var pigg. På em hade hon 38,5 och jag pratade med läkarna för 3:e gången. Då sa läkaren att vi fick ge alvedon. Jag blev så glad!! Det är typ andra gången vi har fått göra det på dessa 1,5 år. Annars vill de alltid sätta antibiotika på sjukhuset, även om de misstänker virus. Men nu var hennes värden bättre än de tidigare gångerna när hon fått intravenösa mediciner så då var det lugnt.

C har varit pigg hela kvällen och nu hoppas jag att febern håller sig långt borta 👊🏼

Kram och trevlig kväll!

1 kommentar

  1. Krya krya finaste lilla C ♥♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *