Favorit webbshoppar i Usa och Australien


Bild: @endlesslyloveclub i saboskirt

Hej hej,

Jag fick frågan igår om vilka butiker jag brukar beställa från från Australien och US. Jag tänkte att det kan vara intressant för flera av er. Det är på senare tid jag har upptäckt Australien, även som land. Det verkar ju fantastiskt på alla sätt. Väldigt långt dit, men det verkar värt resan. Har någon varit där? Någon gång vill jag gärna besöka landet. US har jag besökt några gånger och tycker mycket om, jag har varit i Florida, NY och Kalifornien.

Shoppingen i AU upptäckte jag för några månader sen, och lärde mig som jag skrev igår om hur jag skulle undvika tull som iofs inte blir så mycket, jag och min granne brukar beställa tillsammans och dela på allt så blir det inte så dåligt för miljön heller 😉

Det här är några butiker som jag har beställt ifrån eller butiker som jag gillar;
Alla dessa har liknande plagg, mycket söta klänningar, coola toppar till bra priser.
Saboskirt
Vergegirl
Styleaddict
Suboo
Resurrection
Realisation (lite dyrare)
Tony Bianco – finns många snygga par skor

Daydreamer – Coola t-shirts med tryck
RE/DONE – Bland annat massa coola vintage levisjeans och
Madhappy Collagetröjor, mjukisbyxor fina färger

3 kommentarer

  1. Jeg har bodd der og lengter daglig tilbake. Fatter ikke hva jeg gjør her i kalde nord…..

    1. Nej jag skulle flyttat om jag var du hahaha livskvaliten blir garanterat bättre tror jag 🙂

  2. Gift med en australiensare så vi reser dit en gång om året. Älskar det! Gillar du webbshopparna kommer du garanterat gilla shoppingen även på plats rent generellt 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *