Måndagstipsen vecka 14

Hej finaste,

Dags för lite måndagstips va? Hurra hurra!

Jag vill börja med det absolut viktigaste tipset just nu som är lite akut, och jag hoppas att ni kan hjälpa Julia och hennes mamma. Om inte med en slant, med fin energi och fina tankar om att Julia hamnar på en vackrare plats.

1.
En liten flicka på sjukhuset kommer inte att klara kampen mot cancern, och har förflyttats till Lilla Ersta som är sista anhalten. Hon önskar en fest som sista önskan, om du vill bidra till festen kan du föra över valfri summa, och få hennes sista önskan att slå in. Mitt hjärta värker så hårt. HÄR kommer du till Ellinors (en mamma på sjukhuset) insamlingssida.

2.
Den bästa håroljan jag har testat hittills kommer från Kevin Murphy, den är verkligen superskön och blir inte alls oljig. Den återfuktar men ”fettar” inte ner håret, kanon!

3.
Lily & Hannas raw ice cream – den är helt fantastisk och man kan äta den med gott samvete. Den är ekologisk, vegansk, ekologisk, mjölkfri och utan tillsatser. Min favorit är nya smaken mango passion toffee pie. Ja ni hör ju!

4.
Skicka ett påskkort – förr i tiden skickade jag och mina vänner alltid brev till varandra från resor typ: ” Hej Jessica! Hoppas du mår bra. Vi har det toppen i Grekland, solar, äter och badar…blabla. Men det är ju sååå kul att få kort. Tänk på någon och skicka ett glad påsk kort, jag vet precis vem jag ska skicka till. Det blir inte på samma sätt idag när allt sker digitalt.

5.
Räkna ut tull innan du shoppar! Jag handlar en del från Australien men önskade att jag hade hittat den här innan jag shoppat loss. För några månader sen förstod jag hur jag skulle slippa att betala tull. Jag räknade ut hur mycket jag ”fick” handla för för att inte betala tull och beställde inte mer än det. Från Australien var det max 240 AUD 🙂 Kika här om ni vill räkna själva.

3 kommentarer

  1. Hej fina 🙂 Har du några favoritsidor/märken från Australien? 🙂 Kram

    1. Jaaa! jag skriver ett inlägg nu om det 🙂 kram

    2. Hej T
      hoppas du såg inlägget om butikerna Kram a

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *