Lek med förskolan och mamma mini

God morgon!

Just nu sitter jag med Corinne och förskolan och pysslar här hemma. Så gulligt att de kommer över ibland och hänger med henne för att hon ska få lite uppdatering och sällskap. Lite senare idag publicerar jag ett inlägg om Corinnes sjukdomsläge.

Jag måste berätta om modevisningen som vi ska gå på lördag på Gina Tricots butik på Götgatan, bara att komma och njuta av en rolig mamma-barn-fest! Det börjar kl 11 och håller på till kl 13 – alla är välkomna!

Här kommer mina favoriter från kollektionen 🙂 Så otroligt coolt!!

Solglasögon // Army-jacka // Skinnjacka // Vit blus // Collagetröja // Leo-leggings // Svarta jeans // Magväska

1 kommentar

  1. Såg kollektionen på insta hos Gina i morse, och tänkte då på corinne när jag såg skinnjackan! Den hade hon som är så cool passat så bra i 😍

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *