Veckan i fokus: 11

Hej mina stjärnor,

Förra veckan var en väldig fart på oss. Mike åkte till Barcelona på onsdagen och jag hade glädjen att äntligen kunna lämna Corinne utan problem till mamma och pappa. Jag var på ett event snabbt med Sezoona och Susanne, och sen vidare på utbildning och fest med Samsung då jag ska bli ambassadör för dem. Jag la upp recept på egen play-doh-lera, jag skrev om olika sätt att styla oversized blazer,  mitt i morgonrushen fick jag bärga bilen,  och det bästa på veckan var att jag kunde lämna Corinne en hel dag utan problem till M&P. Sen bakade vi Igelkottar som var så fina och goda.

I veckan har vi dessa planer;

Måndag:
Inga planer alls, förutom att fixa kvitton och försöka sammanställa det sista med min bokföring (=booring).
Mamma kommer förbi så jag kan jobba på lite ostört.
Funderar på att laga en riktigt god sallad till middag.

Tisdag;
10.00 läkarbesök med Corinne på KS. Längd, vikt osv.
13.30 Utvecklingssamtal i Naomis skola.

Onsdag:
Frukost med min svägerska Mary. Jag är sugen på en riktig pangfrulle med avo-toast, acaibowl och pannkakor.
Kanske ska gå till Pom och Flora.

Torsdag:
Inga planer än.

Fredag:
Cellprov. Ni tar väl era cellprov när ni får kallelse? Så viktigt och det känns verkligen inte!
Min bror och hans barn kommer på taco-kväll och fredagsmys.

Lördag:
Modevisning på Gina Tricot-butiken på Götgatan, jag och tjejerna.
Kom dit vettja!!! Kommer vara så mycket skoj för barnen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *