Måndagstipsen vecka 11


Fåtölj från hm:s nya möbelkollektion

Hej finisar,

Jag älskar måndagstipsen! Känner mig själv inspirerad av att tänka på att tipsa 🙂

1.
Skippa persienner och rullgardinen. Jag vaknar så mycket lugnare och bättre av det naturliga ljuset på morgonen. I morse var det så skönt när solen väckte oss.

2.
Hm Homes nya möbelkollektion. Jag tittar flera gånger per dag om de har släppt de nya fåtöljerna som jag SKA ha (släpps denna vecka)! Även dekorationerna och barnavdelningen har så fina saker.

3.
Bokstäver till kylskåpet – Naomi älskar att leka med bokstäverna på kylen, kanske inte det finaste, men verkligen så kul och så bra för någon som vill lära sig att skriva och Naomi har blivit superbra på att stava.

4.
Godnattsagor för rebelltjejer – jag tror att jag har tipsat om den här boken. Men det är värt att tipsa om den igen. Så inspirerande att läsa om starka inspirerande kvinnor som har gått sin egen väg. Läs den här för era barn.

5.
Candelize doftljus på påse – så sjukt smart grej. Jag köper ofta doftljus för de fina behållarna som de kommer i. Men när de tar slut kastar man dem, eller jag gjorde det förr. Nu värmer jag en candelize-påse i mikron i ca 1 min och häller i min gamla behållare, lägger i en ny veke och låter sen stearinet stelna över natten. Så har man ett nytt doftljus.

Här kan du se alla måndagstipsen 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *