Mitt första modelljobb på flera år, och äntligen en lugn lämning

Hej mina fina följare,

I dag är en stor dag för mig.
10 november 2017, dagen innan Corinne blev sjuk, hade jag ett 3 dagars jobb med en kund via Mikas modellagentur, sen dess har jag inte jobbat alls. Jag kommer ihåg under det jobbet när jag satt i sminket och ringde 1177 flera gånger för att jag ville prata med dem om att Corinne är väldigt trött och jag kände att något var fel, men de sa att det var vanligt när man hade en infektion. Sista arbetsdagen på fredagen kom jag hem till mina föräldrar som hade passat Corinne, och pappa berättade att Corinne hade sovit nästan hela dagen, och inte ätit någonting. Det var då jag googlade ”trött” och ”blek i ansiktet” och Leukemi kom upp! Då visste jag.. dagen efter började allt.

I dag, var första dagen sen dess som jag har lämnat Corinne mer än 1 timma. Jag har alltså varit med henne varje dag sen den dagen. Men i dag kändes det som att en sten släppte från mitt hjärta, att hon faktiskt var glad när jag åkte. Hon gav mig en stor kram och puss i morse och sa,
– Hej då mamma, ramla inte med dina klackade skor. Och sen har allt gått hur bra som helst med mamma och pappa. De åkte ut med henne till landet på förmiddagen, så kom jag efter jag slutat jobbet.

Jag gjorde en fotografering med tidningen Amelia. Ett vanligt modejobb med fokus på klänningar som kommer ut om ett par veckor tror jag. Det var en väldigt skön känsla att vara själv, det kändes konstigt men det var så skönt. Obeskrivligt att få sitta själv i bilen och bara koncentrera mig på att köra bilen och lyssna på musik och inte öppna en festis, sätta om ipad-en, skala en banana osv..

Och det var så skönt att komma ut till tjejerna igen och krama om dem. I dag var verkligen en stor dag för mig och jag känner mig så glad.

Nu ska vi snart äta middag på landet och sen kolla på Talang, så mysigt!
Jag önskar er en fin helg 🙂
Love a

8 kommentarer

 1. Underbart! Ingenting går att jämföra med lyxen att leva vardagen och få känna den där normaliteten🙌🏼❤️ Helt fantastiskt och tänk vad vi uppskattar livet🙏🏼❤️❤️❤️

 2. Förstår känslan!
  ❤️❤️❤️❤️

 3. Underbar känsla !

  Kram till er alla !

 4. Vilken lycka. Kram till dig ❤

 5. ❤️

 6. Vad vacker du är i den klänningen! Sååå fin. Rött passar verkligen på dig och modellen på klänningen likaså <3
  Och vilken milstolpe med egen tid på jobbet. Bara av att läsa får jag kännas av hur stort det måste vara (även om jag givetvis inte kan föreställa mig exakt hur det är, den känslan är ju din egna). Får man gratulera till detta? Tycker du är så värd ett grattis för det, heja dig och er. Fina familjen!

 7. Så underbart att höra. Vilken känsla det måste vara att ni kommit så långt! Heja Er! Kramar

  1. Tack snälla, känns fantastiskt!!! Massa kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *