Kaosstart på den här torsdagen

Hej fina,

I går kväll var jag på ett event med Samsung då jag ska vara ambassadör för deras nya mobiltelefon. Jag är faktiskt supertaggad på att byta till en Samsung, för det är mycket som strular med min Iphone. Ibland känner jag mig lurad när den börjar bli liiiite ”gammal” (läs typ 1 år) så börjar den strula, batteritiden är dålig och den dör så fort det blir för kallt utomhus. Den nya telefonen får jag nästa vecka och jag är så nyfiken, speciellt på kameran som ska vara helt outstanding.

I alla fall, det jag skulle komma till är att barnen var hos mamma och pappa och var trötta när jag kom hem från eventet, så vi sov kvar. I morse när jag skulle åka tillbaka till stan och köra Naomi till skolan så kände jag att någonting strulade med bilen, jag kom ut på motorvägen och gasen ”svarade” inte. Jag höll ner pedalen helt men den rullade i 20 km/h – så läskigt! Det blev kö framför så jag tänkte att jag skulle starta om bilen. Men då startade den inte! Panik, jag satt på motorvägen där bilarna kör typ 80-100km/h. Mike åkte till Barcelona med sin killkompis igår så han var inte hemma. Jag ringde pappa som kom och hämtade barnen och samtidigt bärgningsbil som prioriterade mig eftersom jag stod väldigt olämpligt kl 08.30 mitt i morgontrafiken. Tur att bilen är stor och bilisterna såg den ordentligt i grått och regn.

Saker blev inte bättre av att det spöregnade och jag stod i lera med högklackat medan ”Roffe” och Robert bärgade bilen. Sen fick jag hoppa in i Roberts bärgningsbil som körde mig och bilen till Mercedes i Danderyd. Så klart hade de inga hyrbilar så jag fick ta taxi till Kista och vänta på en hyrbil där i en timma – så spännande torsdagsförmiddag 🙂

Efter tre timmar var allt under kontroll! Jag svor lite första 10 minuterna, men sen när kidsen var safe så var jag lugn och sansad. Så mycket värre saker kan hända. Jag missade två möten på morgonen och Naomi missade skolan, men värre än så var det inte.

Jag blev dock så trött av allt flängande så jag somnade till med C på soffan på eftermiddagen, det har typ aldrig hänt i mitt liv – men så skönt det var med powernap!

1 kommentar

  1. Skönt att din pappa kunde hämta upp barnen❤️, läskigt med den tunga trafiken. Skönt att det löste sig med hyrbilen tillslut❤️ Kram 🥰

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *