Sövning på Karolinska

Hej mina fina!

Nu sitter jag och Mike i köket och väntar på att gå in till Corinne som sover efter sövningen. Allt gick bra och vi kom in vid efter 10. Hon var lite sur för att hon inte fick dricka vatten men hon är så förstående ❤️

Läkarna pratade med oss om nya protokollet som startar nu. Hon är väldigt låg i sina värden så vi får vara försiktiga med att träffa folk. Nu kom de också in i rummet och sa att hon behöver fylla på blod, så det blir några timmar till här på avdelningen.

Nu kommer hon att äta tabletter hemma, och sen få stick i ryggen var 8:e vecka till maj 2020. Jag hoppas och ber att det aldrig mer kommer tillbaka några dumma celler, och att hon snart kan få vara som vilken 3-åring som helst ❤️

7 kommentarer

  1. Åh vilken duktig tjej! En av mina idoler, så himla förståndig och bara barnet. Massa kramar till er och ber till att ni får ha det bra ❤️

    1. Tack snälla ❤️❤️❤️❤️🌟 ja otroligt en sån stjärna hon är

  2. Inshallah ❤️❤️

  3. Håller tummar för er duktiga fina tjej❤️Många kramar till hela fam ❤️❤️❤️❤️

  4. staka modiga Corinne ! <3 jag skickar massa pepp och styrkekramar till er.

  5. Massa kramar till er och framförallt till lilla Corinne! Hon är ju helt ljuvlig 💕

    1. Tack gulliga du ❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *