Måndagstipsen vecka 7

Hej gullisar,

Måndag betyder favoritkategorin, Måndagstipsen.

1.
Jag skär en stor bit ingefära i mindre bitar, lägger i en tekanna, (vi har denna från Bodum). Sen har jag ett värmeljus under så den hålls varm och dricker minst 3-4 koppar med ingefärste under eftermiddag/kväll.

2.
livstips av Robin Sharma – Ibland när jag vill få inspiration tittar jag bland annat på honom, som ger mig en del knep för hur man ska tänka för att må bra. Hans youtubekanal hittar du här.

3.
Semestra i din egen stad. Det är inte superkul väder och jag känner mig ganska oinspirerad. Då tänkte jag, vad skulle jag göra om jag var på semester här i Stockholm? Jag håller på med en lista med saker jag vill göra här.

4.
Citron – jag älskar citron och har det i sallad, i vattnet, på halloumi, på kycklingen, på fisken, på grytor.. ja på det mesta.

5.
Jag tror att jag har tipsat om den här förr, men den är värd att påminna om. Den här årstiden behöver fejset sig lite fejk-sol eftersom det är ont om riktig. Jag har ca två droppar i min ansiktsolja 1-2 gånger i veckan av denna från Tan-luxe. Men ta inte fler droppar för då ser ni ut som Dr. Mikael 😉

Extra tips!
Köpa min Iphone X om ni vill ha en ny ajfon (köpt på apple store med kvitto) Inte en skråma 🙂 5000 kr

_________________________________________________________________________________________

Här är era tips från förra veckan, tack tjejer!

EmelieMitt tips : se vi överlevde R.Kelly på SVT play! 

AnetteBlev så inspirerad av Lisa’s tips med Zeina’s Kitchen att jag lagade en vegetarisk rätt igår! Supergott! Älskar tips! Tack!

ChristinaGrace and Frankie är fantastisk!! Värme, kärlek, skratt och feelgood!

14 kommentarer

 1. Hej! har spenderat en stund här och läst dina inlägg. Gick nyss med i det finska tobiasregistret- även om det inte hjälper er nu så hoppas jag det kan hjälpa någon annan i er situation. Önskar er all lycka och hoppas allt går vägen för C
  Kram!

  1. Tack! Ja det kan definitivt hjälpa någon annan ❤️ jag hoppas kunna matcha med någon som jag kan hjälpa ❤️ stor kram

 2. Hur kommer det sig att du säljer telefonen? 💕

  1. Jag vill ha den större plus 🥰 hade plus innan och saknar det

   1. Stella

    Hur många GB är den?✨

 3. Hej!
  Detta blir något random, då jag inte vet hur jag kan kontakta dig på annat sätt. Jag har blivit så kär i dom i ett par rutiga overknee skor som såldes på nelly förut, min kompis har dom och jag vill så gärna ha ett par själv, dock så har nelly slutat sälja dom såg jag och jag letar nu folk som kanske kan tänka sig sälja sina. Jag undrar därför om du möjligtvis har ett par i 38 helst 39 som du vill sälja?? En länk till din förra blogg kom upp på google då jag sökte på dom nämligen, https://blogg.mama.nu/alexia/2017/10/07/skojig-lunch-med-nelly-com/

  1. Åh!!! Jag skicka dem till sellpy så kolla där 😀 ångrar mig!!! Hade 39 😯 lycka till

   1. Amanda

    Hej!
    Var det längesedan du skickade dom? Hittar inget på deras hemsida, men de säger att de dock tar 4 veckor att få upp dom på sidan efter man skickat in och att du bör ha fått notis också på ditt sellpy konto innan de läggs upp och när varorna säljs. Kanske du kan gå in och kolla om dom sålts/finns kvar alternativt om du har något användarnamn/säljarnamn på sellpy så kanske jag kan maila support och fråga annars om dom har dem kvar?? Tack för att du svarade innan, betyder mycket för mig.

 4. Julia Triantafyllou

  Hej! Jag är intresserad av köpa din iPhone!

 5. Älskar måndagstipsen!
  Höjdpunkt varje vecka 🙂 <3

  Här kommer 3 tips från mig:

  1. Nu när händerna är torra så är bästa tipset handscrubb. Rituals har den bästa https://www.rituals.com/sv-se/the-ritual-of-ayurveda-hand-scrub-7850.html .Använd 1-2 gånger i veckan på torra händer, tvätta sedan av försiktigt med vatten (kornen ska försvinna men låt den oljiga ”hinnan” va kvar) och smör sedan in med handkräm. Sedan kommer du ha babylena händer.

  2. Mason Pearson hårborste. Må vara svindyr men haft min i 5 år och den är fortfarande i toppskick. Räknar med att ha den hela livet och mitt hår tackar mig varje dag. Tips i tipset! Köp den tillexempel här: https://www.zoo.se/mason-pearson-bristle-nylon-mixt-brush.html
  mycket billigare än på smink/hårvårdssajter men är exakt samma borste – världens kap 🙂

  3. Tror jag fick detta tips av Hannah Widell i fredagspodden men älskar det. Titta upp i himlen minst 1 gång varje dag. Låter kanske töntigt! Men testa, lovar dig att du blir både lugnare & lyckligare av den lilla upplevelsen. Det ger dig perspektiv på något sätt.

  Kram <3

  1. Magiska tips! Tusen tack 👏🏼❤️👏🏼❤️❤️❤️👏🏼❤️👏🏼👏🏼❤️

 6. Hej var kan jag maila om jag vill köpa telefonen?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *