Sista intravenösa cellgiftsbehandlingen

Ahhhhhh jag vet inte vad jag ska säga eller skriva eller tänka. Jag är så glad just nu. I dag var SABH här och gav Corinne hennes sista Cytosar- injektion. Det ska alltså vara den sista intravenösa cellgiftsbehandlingen, jag kan knappt skriva det. Tidigare höll jag räkningen men efter ett tag tappade jag den. På tisdag ska vi in för sövning och Lumbalpunktion (LP: prov av ryggmärgsvätskan), då ska jag räkna alla behandlingar i protokollet. När vi nu är klara med det ”Sen intensiva protokollet” ska hon fortsätta äta cellgifter i låg dos varje kväll fram till planerat behandlingsslut som är beräknat till maj 2020 och sövas och göra LP var 8:e vecka.

Det är långt kvar till behandlingsslut, men nu ska det bli så skönt att låta hennes lilla kropp vila från alla tunga jobbiga gifter. För mig är det väldigt svårt att förstå att hennes lilla kropp har fått så mycket som den har gjort. Men när jag tänker efter så går drygt ett år väldigt fort. Istället för att tänka att jag vill dra fram tiden och bara längta dig, så vill jag njuta av det här året när hon fortfarande kommer vara med mig en hel del. Njuta av att hon vill gosa med mig hela tiden, skratta åt hennes roliga humor, ha en liten kompis att hänga med och ge henne dundermycket kärlek.

Jag känner att hon är väldigt unik. Allt hon har gjort för mig det här året och sättet hon hela tiden får mig lugn. Det är otroligt hur hon från dag 1 den 11/11 2017 har låtit sjuksköterskorna ta kontroller på henne, sätta nålen, ge henne mediciner, väckt henne för olika anledningar, missat ta spruta (2 ggr) under sövning och behövt ge i vaket tillstånd osv osv. HON är den som gjort mig lugnt, hon verkar veta att det här är någonting som hon måste göra. Hon lär mig mycket om livet, och lär mig mycket om hur man ska leva livet. Jag är så stolt över henne och Naomi.

Ni alla kommer att gå igenom jobbiga saker i livet, och jag vill säga till er att vad det än är så blir det bättre. Hur tror ni jag kände när vi från ingenstans fick ett cancerbesked på världens underbaraste lilla 2-åring? Livet går upp och ner och sätter alla människor på prov. Ingen lever ett liv utan problem, det är bara skillnad på hur vi väljer att försöka lösa dem. Styrkan sitter inom oss, inom dig.

Vi fortsätter att kämpa tillsammans, alltid.

kärlek a

22 kommentarer

 1. Gåshud❤️

 2. Hej er och den styrka och kärlek ni har ihop. Ni är ett team i hela sin mening. Beundrar dig så mycket och tänker att du går igenom min största mardröm . Så imponerad av er och tack för att ni delar med er. Livet är förunderligt knepigt och jag tänker att den prövning ni går igenom kommer att betala tillbaka tusenfaldt resten av livet . Heja er! Ni är fantastiska !

 3. Wow, så fantastiskt att ni är där nu! Vilken känsla det måste vara. Heja er och heja heja heja Corinne. Hon är min idol alltså vilken tjej ❤️ Och att ni är så starka med henne, kärlek till er alla ❤️

 4. ❤️❤️❤️

 5. Alexandra Alwen

  Du sprider sådan värme i din blogg, tack för du orkar dela med dig 💛

 6. Äntligen! Ni är bäst! ❤️❤️❤️

 7. Wow❤❤❤ Heja Corinne och alla er! Dina texter lyser av styrka, mod och kärlek! Tack för att vi har fått ta del av er resa och alla dina kloka reflektioner!!❤

 8. Vilka fina ord❤️Kärlek till er❤️

 9. ❤️❤️❤️ Stor Bamsekram till er!

 10. Så fint skrivet ❤️ All kärlek & lycka till! Kram

 11. Word👊🏼
  Å en massa kärlek❤️❤️❤️❤️

 12. All kärlek till er ❤️❤️❤️❤️

 13. Ni är fantastiska all kärlek till er alla i familjen❤️❤️❤️

 14. Heja dig o heja Corinne! Så stolt över er som klarat så mycket sen den dagen den 11/11/2017. Det är ni mot världen ❤️

 15. Ni är verkligen hjältar! 😍😍😍😍

 16. Kärlek ❤️❤️❤️

 17. Så fina ord! All kärlek till er!!!

 18. Önskar jag hade din styrka. Heja er och hoppas ni får känna er pigga och starka tillsammans. Stor kram

 19. Åååh, vilket underbart inlägg ♥ Hon är helt fantastisk lilla C, vilken liten kämpe och glädjespridare ♥ Och vilken storasyster hon har i fina N, och för att inte tala om sina föräldrar. Även om det har varit tunga inlägg, och mycket jobbigt för er, har kärleken lyst igenom ♥♥ Dreamteam ♥♥♥♥

 20. Tack för att du delar med dig av dina reflektioner. Det är väldigt givande.
  Jag blir så glad för er skull. Vilken milstolpe det måste vara! Hoppas ni får ett fint år tillsammans nu (trots sjukdom) <3 Ni är värda det bästa. Som jag skrivit förut, HEJA ER <3

 21. Ber om ursäkt på förhand för den kanske märkliga frågan men har Corinne följt vaccinationsprogrammet? Dvs hann hon vaccineras vid 18 månaders ålder?

  1. Hej,
   Ja det har hon..
   Men hon behöver fylla på alla vaccin när hon är klar nästa år.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *