Behandling och slapp dag

God morgon (fm) lördag,

Hoppas att ni mår bra. Vi mår bra men om jag ska vara ärlig är det svårt att inte låta vädret deppa ner mig lite. Eller snarare, jag hade planer som blir svåra att fullfölja. Vi skulle promenera, köpa godis, köpa hem lite god lunch, få lite luft. Men det piskar utanför, är is och så slaskigt.

Personalen från SABH kom precis och gav Corinne sin 8:e behandling. Jag kan inte tro att det är sant, imorgon är sista behandlingen hemma och en sövning på tisdag, som en dröm. Sen ska hon gå på tabletter i ett år.

Tjejerna är dock så glada att vi är hemma, de älskar slappardagar. Jag dukade upp ett målarbord för att få dem att göra någonting kreativt, så en stund målade dem, men sen hoppade de ner i sängen igen. Vi alla går runt i pyjamas fortfarande och Mike är iväg och hjälper sin pappa att flytta. Vad gör ni idag? Tycker ni att vädret påverkar er?

Ikväll kommer Naomis bästa vän Alissa över med deras familj. Vi var tillsammans igår också på Beirut Café och hade så mysigt.

Mitt mission idag blir att fixa fötterna 🙂

Kramar och ha en fin lördag!

2 kommentarer

  1. Riktigt skitväder, håller med, man blir inte glad eller pigg av det, vill bara ligga inne och titta på film typ!
    Ja, tänk att det snart är klart, tjohooooo!
    Jag är så glad för er skull, å snart semester😍
    ❤️❤️❤️❤️

    1. Jaaaa Nina jag längtar såååå till Kroatien. Det känns som en dröm 💕💕💕Kramar hoppas din helg varit fin

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *