Behandling 6 av 10

(Åh, detta publicerade jag i torsdags men det hade hamnat i utkast, publicerar nu)

Hej fina!

I dag var de här igen från hemsjukvården, gud va de är underbara. Så snälla, roliga, lugna och fina. I dag satt de först och lekte med Corinne i hennes rum, de lärde känna varandra och C gillade dem direkt. Hon berättade att hon skulle sätta nålen i porten och sen ge medicin. Jag har aldrig sett C så lugn, hon skuttade upp i soffan, la sig och lät dem tvätta porten. Sen när hon fick syn på nålen blev hon rädd och ville ligga hos mig. Men allt gick bra, hon blev ledsen och sa att det gjorde ont, men sen glömde hon snabbt. De hade med sig lustgas idag vilket tydligen fungerar väldigt bra för smärta (det vet jag ju själv iofs sen förlossningen), men C ville inte andas i den lilla grejen.

Hon är så modig. Så imponerande att se en sån liten människa så modig och stark. Hon är så van, men när jag tänker efter har hon aldrig gjort motstånd, utan snarare behjälplig i alla situationer. Otroligt att se!

Vi hämtade Naomi från skolan så att hon skulle hinna träffa clownerns som kom hem till oss kl 14 idag. Hur gulliga är inte dem då? De skojade här med tjejerna och gav dem fina presenter. Så tacksam att få se dem skratta så mycket.

Nu har vi 3 dagar kvar med behandlingar hemma, sen sövning på tisdag 🙂 wiiiiie!

Kram och kärlek

4 kommentarer

 1. Alltså, jag saknar ord.. Jag brukar ALDRIG kommentera några bloggar men du och din lilla fighter är helt amazing!! Jag själv har två flickor och kan inte ens föreställa mig vad ni går igenom. Men jävlar vilken stil och inställning ni har genom allt detta! Wow! Från djupet av mitt hjärta så hoppas jag att er lilla tjej får ett fantastiskt, lyckligt och friskt liv! Tack för att du delar med dig och ger lite nytt perspektiv på this thing we call life. Fortsätt lika starkt ända in i mål!!

  1. Tack för att du säger det! Det betyder så mycket att jag verkligen kan påverka människor att tänka annorlunda.
   Tack för din kärlek
   Kramar alexia

 2. Åh fina ni 💕 Jag pratar ofta om er med mina vänner, som att jag känner er… känns nästan som det! Tycker att du är helt fantastisk som delar med er av er vardag och ert liv! Så glad för er skull att denna tuffa tid snart är över och att det nu förhoppningsvis går över till en mer smärtfri fortsatt behandling för lilla skrutt 💕 Trevlig helg vil jag önska er 💕

  1. Åh 💕💕💕 va fint av dig. Tack snälla snälla du! Massa kärlek

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *