Bebisgos

Hej alla fina,

Nu har jag hamnat där igen, i rens-träsket 🙂 Det måste vara något fel på mig, men jag blir SÅ glad av att rensa. Det kanske har någonting med min psykiska resa att göra, jag rensar hemma och i min hjärna. Jag blir väldigt avslappnad och tänker inte på någonting annat än just det.

Just nu har jag några saker jag fokuserar lite extra på, och jag lyssnade på en grej på youtube som jag verkligen tyckte var skönt och bra. Hur man fokuserar och jobbar med ”Law of attraktion”, lyssna på den. Jag fokuserar mina energier på vissa specifika saker just nu.

I går var jag och C förbi min kompis, köpte med oss lunch och gosade med hennes lilla bebis. Så mysigt!

I dag är jag hemma och väntar på att mamma och Edita ska komma så jag kan fota ett samarbete.

Kramar och hörs sen så ska jag uppdatera er om nästa steg i Corinnes behandling

3 kommentarer

  1. NĂ€r det gĂ€ller renstrĂ€sket sĂ„ brĂ„s du pĂ„ din pappa … â˜ș

  2. Heej!

    Vad skriver man pÄ youtube för att hitta ?

    Ha en fin helg massa kramar <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *