Veckan i fokus: 6

Hej vänner,

Förra veckan var en jobbig vecka, i alla fall psykiskt. Corinne hade många behandlingar och nedtrappningen av kortisonet började inte märkas för än i slutet av veckan med humöret osv. Jag har känt mig tröttare än vanligt men det kan också bero på vädret, att man inte får så mycket dagsljus osv. Vi flyttade i alla fall hem efter många veckor. Flera har frågat varför vi har bott där, jag svarar på det senare idag.

I alla fall. Den här veckan är lik den förra med behandlingar, vi fick hennes provsvar igår och benmärgen är pressad. Värdena är låga och hon är därför känslig för virus och bakterier, extra kul att göra den här intensiva månaden i vabruari som ni förstår. Man är lite nojig att kliva utanför huset om ni förstår 🙂

Men men…
Måndag:
Städaren kommer äntligen!
Jag ska lämna Corinne hos mamma och fixa naglarna, kanske unnar mig pedikyr också när Corinne inte är med.
Köpa skridskor till Naomi.
Tvätta
Laga vegetariskt pytt i panna som jag älskar
Obs! Världcancerdagen

Tisdag:
Inga planer förutom en sväng till Chaleur-kontoret.

Onsdag:
Fota lite på nya 2:a kontoret som jag inte berättat om
Branch AW med united Influencers

Torsdag:
Inga planer än

Fredag:
Inga planer än

2 kommentarer

  1. Hej, vill bara kika in och säga att jag tänker på er! Finns nog inga ord som kan få det att kännas lättare! Du är oerhört stark som orkar dela med dig så mycket av er vardag! Du/ni är inte ensamma i detta, vi är många som finns här och stöttar och peppar om det behövs! Många kramar till er! Madde

    1. Tack fina du att du tänker på oss! All kärlek till dig ❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *