Behandling 4/10

Hej mina fina!

Jag vet att jag är lite dålig på att uppdatera både här och på Instagram. Det är mycket just nu, både med Corinne och igår flyttade vi hem efter 4 veckor hos mamma och pappa. Så skönt men såååå mycket att fixa. Det var kaos överallt! Jag har städat och packat upp hela dagen. Dessutom hade jag, dagen innan vi flyttade hem till mamma och pappa, rensat ut alla garderober så det var påsar och grejer överallt som ska skänkas, sparas, vikas, strykas! Jag skrattade för mig själv i morse för jag sprang runt som en höna och visste inte vart jag skulle börja 😂

Sen kom hemsjukvården hit för lite guldmedicin (som cytostatika kallas). Imorgon är sista dagen innan paus på fyra dagar.

Sen var jag och Corinne iväg och tittade på en lägenhet, även om vi älskar vår så skulle vi behöva lite större. Ingen stress men när vi hittar rätt så är vi redo, den här kändes fantastisk!

Jag tror mycket på energier som ni vet, och vi kände direkt när vi klev in i vår lägenhet att det kändes bra. Det är viktigt för mig. Tänker ni på sånt?

Efter foodora-leverans från vår favoritpersiska restaurang, Diwan framför Mello ska jag nu hoppa i säng.

Kram mina fina och tack för all kärlek här inne

4 kommentarer

 1. Hej!
  Älskar den energi man får när man läser din blogg! Önskar er innerligt att C får må bra nu. Vilken power mamma och kvinna du är!
  Härligt med en framtida flytt, hoppas ni hittar den rätta inom kort. Jag tror också på energier lika när det gäller möten med nya personer.
  Måste fråga dig hur en vanlig matvecka ser ut för dig då du har mycket kring jobb och familj att ta hand om och verkar klara det så bra. Jag har svårt att äta bra när jag är stressad eller låg utan gärna trycket i mig socker. Har du några bra tipps för att orka?
  En privat fråga om du vill svara men tar du några antidepressiva och vilka i sånna fall? Har svårt själv i perioder och velat hur jag ska göra.
  Kram till dig och din fina familj!

 2. Har ni renoverat? Elr varför har ni bott hos dina föräldrar? Kram❤

 3. Finaste du uppdaterar dig flitigt❤️, skönt att rensa i garderober mm. Tittar man på ngt nytt bohag så ska det kännas bra direkt👍 Kramar till er❤️🥰

 4. Jag tänker också på energier. Nu när du frågar kommer jag ihåg en sal i högstadiet som jag inte klarade av. Vi hade Spanska där så jag försökte att förhålla mig till det, men rummet var VIDRIGT att vara i. Energier kan ju tex. bero på personer i rummet, möblering, färger, luften, ljuset.. men jag kunde aldrig sätta fingret på vad just det här rummet handlade om. Det var bara något riktigt obehagligt som gjorde mig illamående. Efter 1 år stod jag inte ut mer. Bytte därför språk på grund av salen. Det låter nog sjukt för många, men energier i rum påverkar mig väldigt mycket och efter det här klassrummet har jag aldrig hamnat i ett rum som ens är i närheten av dålig energi. När jag tänker på det, kan jag riktigt se framför mig hur energierna bryts i dörröppningen. Som att gå in i en äcklig bubbla av energi. Går inte att beskriva, men så var det. Haha usch..

  Men, för att kompensera med lite bra energier kan jag lista några platser med fina energier för mig 🙂
  1. mitt rum. Bor fortfarande hemma hos min mamma, och mitt rum är en trygg oas för mig. Lugna, jordnära färger, mycket textiler och en blandning av second hand, lite ärvt och nya saker. En perfekt mix som skapar en fin balans. I veckan fick jag hem min matta, känns så bra!
  2. En skogsbacke hos min mormor, där vi alltid lekte som barn. Den påminner mig om alla busiga stunder tillsammans med mina kusiner, speciellt på våren när allting blommar och fåglarna sjunger.
  3. En magisk utkiksplats vid en sjö. När man promenerar genom skogen och tillslut kommer fram, längst ut på en udde, ser man bara sjön omkring sig. Det är alltså ingen utkiksplats ovanifrån, utan man står i höjd med vattnet. Det är tyst, förutom ljud från naturen. En av de finaste platserna jag vet, i världen.
  4. Hemma hos min pojkvän. Allt från inredning till känslan, färgerna, val av möbler, alla växter.. Första gången jag klev in där kände jag mig som hemma. Vi kände inte varandra då, utan jag var där för att vi hade gemensamma vänner. Till historien hör att jag sällan känner mig hemma när jag kliver in hos andra, bara ibland. Efter den första gången ville jag inte gå hem, så vi började träffas allt oftare och 2 år senare är det fortfarande finaste hemmet som jag vet (och han är den finaste person som jag vet<3).

  Vill du skriva en liknande lista i din blogg? Så himla kul att skriva faktiskt, och det hade varit intressant & fint att få läsa några av dina platser 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *