Håret faller igen

Hej hjärtan,

Det är mycket som händer nu när behandlingen har intensifierats. Jag är så fokuserad på att klara av de här dagarna, att jag har svårt att tänka på annat. Jag vill bara att hon ska må så bra som det bara går.

I dag på förmiddagen kom världens trevligaste dam hit från SABH – står för Sjukhusansluten avancerad barnsjukvård i hemmet, lärde jag mig just. De är helt fantastiska. Jag ska faktiskt kolla om jag kan vlogga nästa vecka, ska bara köpa en ny laddare till kameran först så ni får se hur det går till 🙂 de är så otroligt gulliga och kommer med ett stort leende på läpparna varje gång. De kommer hem med sin korg med grejer, dukar upp ett cocktail-bord med mediciner och ger Corinne hennes cellgiftsbehandling hemma. Tänk att vi har en sån vård! Vi slipper åka in till sjukhuset och de sköter allt med prover, eventuell påfyllning av blod osv. Förra gången hon gjorde den intensiva faser monterade de upp en droppställning när Corinne sov, gav henne blod i 2 timmar medan de drack te och år kakor i vårt vardagsrum. Alltså! Tack svensk sjukvård! Dessutom tar de med presenter och annat skoj, clownerna också ibland.

De kommer 3 dagar till denna vecka, sen 4 dagar nästa.

En sak som dock gör lite ont i hjärtat är att Corinne tappar allt hår igen. Hon hade ju fått en sån fantastisk kaluffs. Så tjockt och så fint. Vissa barn tappar inte ett hårstrå denna fas, och vissa tappar allt.

Sen tyckte jag iofs att hon var tok-cool i hennes korta hår. MEN hon själv är ju lite större nu (var ju bara 2 år sist när hon blev flintis) och tycker verkligen om sitt hår nu 😢 och kommer bli så ledsen när hon ser. Det har lossnat kanske 50% så hon själv ser inte men vi ser. Vi tar det som det kommer, och det bästa är ju att vi vet att det snabbt växer ut igen, och visst har ni saknat hennes färgglada peruker? Haha! Jag ska rafsa fram alla igen ❤️

15 kommentarer

 1. Helt fantastiskt vilken vård vi har 🙌 Tänker på er nu i denna fas, kämpa på ❤️

 2. Skönt att höra att ni har bra folk som kommer till er! Corinnes ögon är så iögonfallande vackra, så man glömmer bort om hon har hår eller inte.

 3. Tänker på er❤️ Ta en dag i taget. Har själv cancer och tappar håret nu under nin behandling vilket självklart är jättejobbigt. Jag brukar tänka att för att jag ska få ett frisk liv så måste håret åka och då är det helt klart värt det! Ibland får man påminna sig sådär. Ni är inte ensamma❤️

  1. Helt rätt! Fint av dig. Heja dig.
   Kärlek till dig och massa kraft och styrka
   Go girl!

 4. Vilken fantastisk sjukvård vi har, så fint att höra. Tänker på er och hejar på er! Hoppas inte Corinne tycker det är alltför jobbigt med håret, hon är så fin ändå och ni har verkligen en gedigen samling med fräsiga peruker ☺️💁‍♀️❤️

  Stor kram, ni är bäst ❤️❤️❤️❤️

 5. Åh, lilla hjärtat❤️
  Hon är verkligen superfin i sitt korta hår, men hajar. Fram med alla peruker och hoppas det växer xtra snabbt.
  ❤️❤️❤️❤️

 6. Hejja hejja!! Kämpa fina ni! ❤️ Vad fint att läsa om vilken fantastisk vård ni får, det är underbart! Och din positiva vinkling i varje inlägg är så påtagligt fin. Önskar att allt går bra!

 7. Det gör ont i hjärtat att läsa, men vad grymma ni är! Tycker du verkar vara helt fantastisk genom hela den här resan! Snart är hon frisk och glad igen, ni kommer fixa den här tuffa perioden också. Kämpa på och stor kram till er!

 8. Kämpa älskade Corinne ❤️❤️

 9. Målet i sikte 💕💕💕

 10. Lilla fina C ❤️ Super fantastiskt att vården kommer hem till er. Klart det är känsligt när håret försvinner. Hon är så cool och vacker i sina häftiga peruker. 🥰. Dunderkramar i massor. ❤️

 11. Oh vilken kämpe hon är! Positivt att få höra vilken underbar vård vi faktiskt har här i Sverige som vi ska vara så oerhört tacksamma för!
  Höll tummarna att håret skulle få vara kvar, tror dock att hon kommer älska ha peruker ett tag. Som du säger växer det ut snabbt igen.
  Undrar vilket stöd, mer än från er närstående, får Naomi i allt detta ?
  Styrkekramar till er alla❤❤❤❤!

 12. Vi älskar såklart allt med Corinne <3

 13. All universums styrka till Corinne och er <3!!!

 14. Tänker på er❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *