Behandling 1 av 10

Hej fina,

Idag var en tuff dag. Men imorgon kommer att vara en bättre dag. Jag försöker att ser det så.

Corinne är väldigt känslig av kortisonet och allt blir väldigt jobbigt för henne. Att sätta nålen i porten idag var hemskt för henne. Hon var totalt förkrossad långt efter.

Sen började de uppvätskning i 2 timmar innan de satte in två olika mediciner. Den ena behöver sen ”gå ur” kroppen kontrollerat så 8 timmars dropp sätts in innan man kan åka hem.

Hon skrek och skrek att hon ville gå hem idag, jag fick verkligen ont i hjärtat. Men vi försökte på alla sätt att pigga upp henne. I vanliga fall (läs:när hon inte får kortison) så tycker hon om att vara på sjukhuset, hon cyklar, leker osv. Men idag ville hon mest vara på rummet och leka stundvis. Sen behöll vi nålen i porten eftersom nästa behandling redan är på torsdag, och det var hon också helt förkrossad över.

Jag blir alltid väldigt ledsen när nya barn kommer in, och de senaste gångerna vi har varit uppe har jag sett nya barn varje gång. Idag pratade jag med en mamma som kom in igår med sin flicka på 1,5 år. De var så klart helt förstörda. Jag vet ju att allt går och att allt blir en vardag. Men jag känner föräldrarnas smärta, när man tror att man ska dö själv så rädd och ont har man i hjärtat och varenda cell i kroppen.

Idag känns allt lite jobbigt. C var så otroligt ledsen idag och jag ser på henne att hon inte mår bra. Hon beter sig annorlunda, andas tungt, rör sig långsamt, verkar ha lite ont, och är så stor och svullen av kortison. Hon vägde 14,3 när de satte igång och nu efter tre veckor vägde hon 17,5 kg. De här intensiva veckorna är verkligen tuffa att gå igenom. Nu hoppas jag att alla behandlingar i veckan rullar på bra och C accepterar och inte blir så ledsen ❤️ Behandling 1 av 10 – check!

28 kommentarer

 1. Heja er! Heja dig! Ni är alla så starka! Visualisera framåt när ni är på semester. Ni har krigat så länge. Snart är ni klara med det och får njuta av en vardag utan medeciner. Med er har ni er fantastiska kärlek och lycka över livet, inget tas för givet. Kram till er

  1. Jaaa.. jag ser det, så tydligt och längtar så ❤️ Tack för pepp och kärlek Massa kramar

 2. Lilla hjärtat Corrine vad urjobbigt du har det just nu med det jobbiga kortisonet 💖. Jag känner dig inte Alexia men hela du känns så go och varm. Vi är många som följer eran resa framåt. Kram

  1. Tack Camilla!!! All kärlek till dig ❤️❤️❤️❤️

 3. Lilla ❤️🥰

 4. Finaste lilla Corinne. Snart kommer hon springa och busa igen. Tänker på er varje dag. Corinne är en av de sötaste, charmigaste unge jag sett!

 5. Alexandra Alwen

  Beundrar lilla C, vilken kämpe och så fin syster hon har och din styrka är helt fantastisk 💛 kärleken lyser igenom i allt 💕

  1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 6. Stor varm kram! En riktig liten kämpe, ja ni alla …

 7. Sänder er alla styrkekramar som finns!

  1. Tack Nettan! ❤️

 8. Aj i mammahjärtat💔
  Hemskt att stå bredvid och inte kunna göra nåt, mer än att försöka få dem på andra tankar… det är en utmaning och det tar på krafterna.
  Hoppas det vänder snabbt och att ni är tillbaka snabbt som bara den!
  Lång varm kram till mamman, och till hela familjen så klart!
  ❤️❤️❤️❤️

  1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 9. Åh, lilla Corinne, vilken liten kämpe du är ♥ Snart kommer du vilja leka och busa igen ♥ Styrkekramar!!

  1. ❤️❤️❤️❤️

  1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 10. Du skrev nyligen i ett av dina inlägg att det känns som ett maratonlopp för dig, er. Blev verkligen berörd av den beskrivningen:

  ”Jag känner det ungefär som att jag har sprungit ett maratonlopp hand i hand med vår lilla flicka och med min familj. Vi har gått över berg, gråtit av smärta, skrattat på vägen, stannat till någonstans vackert, njutit av att vara tillsammans, fortsatt att springa för det måste vi, ramlat ner i svarta oberäkneliga hål, klättrat upp, fortsatt att springa, peppat varandra, bestigit tuffa berg, men klarat det. Tappat andan av rädsla och smärta, burit henne på våra axlar. Börjat gå i lugnare tempo, tills vi har stött på ytterligare ett tufft berg, där är vi nu”

  Jag vill bara få sagt, att på andra sidan genom din blogg så vill jag bara ställa mig upp ropa HEJA HEJA HEJA, applådera och vifta med flaggor för att ni alla ska ska orka lite till, lite till, lite till och minnas målet. Vill ge er massa kärlek, pepp och jag vill stå där i publiken med en banderoll ”HEJA ALEXIA, MIKE, NAOMI, CORINNE” <3

  1. Lisa!!! Nu tårar sig mina ögon och jag får ett leende på läpparna 🙂 Så fantastisk är du!! Vill krama dig
   Tack och kärlek

 11. Massa massa massa kärlek och styrka till er! Ni är fantastiska allihopa. Tack för att du delar. Det är så fint och stort av dig att du orkar. Massor med kärlek <3

 12. Jobbar med vuxna med cancer och blir så förbryllad över vad kortisonet gör med människor. Tanken på att din lilla flicka måste genomlida det gör mig så ledsen. Men samtidigt så förundrad över att hon och ni i det stora hela verkar ha så mycket styrka och kärlek att ge varandra. Det säger inte så lite om den person du är och även för över till dina barn. Glöm inte att vara stolt över dig själv. Och ge Corinne en kram från mig.

  1. Hej Bibbi,
   Tack för din kommentar. Ja, det kanske är skillnaden att jobba med vuxna som är sjuka – barn ger sällan upp! Deras psyke är starkare och därför är de tuffare. De kanske klagar när de sätter nålen osv, men i det stora hela är de glada så fort de mår bra 🙂
   Det underlättar så mycket för oss just att hon är så pass liten, jag ser ju ungdomarna på sjukhuset som har det tufft med både psyke och allt de går igenom ändå som ungdomar. Lider så med dem.

   Tack för kramar och kärlek
   STOR KRAM a

 13. All kärlek till dig och din familj <3

  1. Tack ❤️❤️❤️

 14. Jag sitter här och gråter, önskar jag kunde hjälpa er på något sätt. Finns inga ord för hur mkt jag beundrar dig som mamma, jag hoppas verkligen dagarna går fort och att Corinne inte blir allt för ledsen. Skickar massa kärlek och styrka, om du bara visste hur mkt vi läsare tänker på er och håller tummarna för er som familj! ❤️

  1. Tack kära du!! Jag vet, det hjälper mig jag lovar.
   Får styrka av att läsa era fina peppande kommentarer 🙂 ❤️❤️❤️ Kärlek

 15. Heja er! Ni är så starka. Trots att jag inte känner er så känner jag mig så engagerad och försöker med tankekraft skänka er styrka. Inte långt kvar nu! ❤️❤️❤️

 16. Ja ber för er varje kväll 🙏 må gud ge er styrka ❤🙏

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *