Veckan i fokus: 5

Hej hjärtan,

Förra veckan var mest fokus på Corinne och hennes jobbiga medicin. Vi hade behandling på tisdagen och startade kortison igen.  Jag skrev tre saker som fick mig att le och ni delade några saker som fick er att le, jag bakade raw-semlor som blev magiskt goda, mammahjärtat värkte och vi var på ett event med Elodie Details.

Jag frågade ju er om vad ni tyckte om modeveckan i Köpenhamn och jag känner inte att jag kan åka. Jag skulle inte kunna slappna av och hon behöver verkligen mig här hemma. Beslutet känns så himla bra och jag känner mig lugn och glad för att jag valde att stanna. Tack för era fina kommentarer.

Måndag:
Provtagning inför behandlingen imorgon.
Sista dagen med full dos kortison.

Tisdag:
12 timmars behandling på Karolinska så vi är där från 08-20-ish

Onsdag:
Vilodag för lillan

Torsdag:
Behandling hemma. SAHB/Hemsjukvården kommer och ger Corinne behandling hemma.

Till Gulli för lite hårfix

Fredag:
Behandling hemma med SABH

Lunch med Tradera

Lördag:
Behandling hemma med SABH

Söndag:
Behandling hemma med SABH

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *