Måndagstipset vecka 5

Hej gullisar,
Måndagstipset idag, så kul!

1.
Filmtips! En spännande film som vi hyrde igår på Itunes, Equalizer 2.

2.
Kroppsolja – använd kroppsolja istället för duschkräm, speciellt nu när kroppen brukar vara lite torrare. Jag ÄLSKAR den här från Rituals, doften är så underbar också.

3.
Footmender – herregud som min mor har tjatat om den här produkten, och nu förstår jag. Inga mer spruckna och torra fötter, helt otrolig produkt för fötterna.

4.
Naturlig handdesinfektion – Jag som spritar händerna ungefär 20 ggr per dag har nu hittat ett helt ekologisk alternativ från Neal´s Yard Remedies. Dödar 99,9 % av bakterierna, (men glöm inte att tvätta händerna ofta också!)

5.
Kokosghurt – Ekologisk kokosghurt (vet inte varför inte yoghurt) från Garant som jag har blivit väldigt förtjust i. Go är den, och vegansk!

_______________________________________________________________________________

Förra veckan delade Nina sina bästa tips, tack för dem!

1. Lämna in dina ultraljudsbilder till en fotograf och gör foton av dem, de bleknar och försvinner annars.

2. Ha honung på brännsår och insektsbett.

3. Lägger alla kläder med fläckar i ljummet vatten och YES diskmedel över natten, sen tvätta som vanligt, funkar på allt.

4. Koka korven i stekpannan så blir den inte böjd 😄

5. Gjorde rent mina fogar i badrummet med min streamer 👍🏼

2 kommentarer

  1. Får man dela några tips? hihi, så roligt koncept ju.
    1. D-vitamin brist gör oss trötta på vinter, men en lika stor bov är mörkret. Därför bör man INTE ha mysbelysning hela morgonen, utan tända så mkt som möjligt inomhus för att kroppen ska förstå när det är dag. Samma sak efter jobbet – börja med mysbelysning först när läggdax närmar sig. Varför? När det blir mörkt ute producerar kroppen ett sömnhormon för att vi ska bli trötta och snart kunna sova. Så inte konstigt att vi alla blir zombies på gatorna varje vinter, när kroppen tror att det är kväll och natt större delen av dygnet.. Vi går runt med sömnhormon i kroppen när vi inte ska. Att tända på morgonen är kanske inte så mysigt.. och vi uppmuntrar dessutom varandra om att tända ljus och mysa i mörkret på vinterhalvåret, men faktum är att vi skulle få mer energi av tända lampor och vänta myset tills sista timmen innan läggdax. Lovar, det hjälpte mig.
    2. Grace and Frankie på Netflix. Ge det en ärlig chans och se några avsnitt, sen blir den riktigt underhållande. Perfekt en söndag när man vill koppla av, och inte ha för mycket spänning eller drama, men ändå se något intressant
    3. https://zeinaskitchen.se Jag har inte hunnit laga något härifrån för fick själv tips om sidan häromdagen, men det ser verkligen gott ut så jag planerar för en måltid i helgen

    1. Tack Lisa!!! Va bra tips 🙂 kramar a

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *