#fuckcancer 15 dagar till delmålet

Det är svårt att förklara med ord vad vi har och går igen. Jag känner det ungefär som att jag har sprungit ett maratonlopp hand i hand med vår lilla flicka och med min familj. Vi har gått över berg, gråtit av smärta, skrattat på vägen, stannat till någonstans vackert, njutit av att vara tillsammans, fortsatt att springa för det måste vi, ramlat ner i svarta oberäkneliga hål, klättrat upp, fortsatt att springa, peppat varandra, bestigit tuffa berg, men klarat det. Tappat andan av rädsla och smärta, burit henne på våra axlar. Börjat gå i lugnare tempo, tills vi har stött på ytterligare ett tufft berg, där är vi nu. Men vi kan skymta över berget och räknar dagarna tills vi är framme till vårt enormt stora delmål, det tar oss 15 dagar – sen är vi där. 

Då ska vi fira, jag skulle egentligen vilja bjuda in var och en av er till en enorm fest och krama er allihop. En stor gruppkram och ge er tillbaka kärlek precis som ni har gett oss. Ni är så fina människor som stöttar oss, fast vi kanske aldrig möts. Det är så vackert att ge så mycket till en familj som ni gör. Jag samlar allt detta och kommer att göra någonting fint utav det här som drabbat vår familj, så andra som drabbas kan få lite av den här kärleken.

Kärlek,
Alexia

8 kommentarer

 1. Ni är så fina ❤️ Kämparglöd 👍 styrkekramar i massor 🥰

 2. Härligt att kunna ana målet, nu är det nära!!!
  Ni har kämpat mer än väl, jag är stolt över er, fast jag inte känner er.
  <3<3<3<3

 3. Heja heja Corinne! ♥ Såå underbart att kunna ”se” målet framför sig!! Och som ni kämpat tillsammans, det bara lyser kärlek om er ♥♥♥♥

  1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 4. Vilken fin beskrivning av er resa. Styrkekramar 💕

  1. Tack Jenny. Grät faktiskt själv när jag skrev det ❤️

 5. Emma Iverfeldt

  Jag har aldrig sett nån människa så fin och stark som du är…du ger mig sån styrka i min vardag❤

  1. Älskade du,tack! ❤❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *