Every child is an artist

Hej hjärtan,

I går var nog den sämsta dagen av alla den här kortisonkuren, Corinne kom inte till ro utan var allmänt missnöjd och trött. Men idag var hon glad och pigg när hon vaknade, speciellt av att Naomi var hemma och inte i skolan. Vi åkte till ”A house” där Elodie Details hade bjudit oss till en väldigt härlig brunch och byggt upp en fin målarateljé till barnen.

De fick måla på canvastavlor med samma färger som Elodies designteam har använt till den nya kollektionen. Gud vad jag önskar att jag hade en bebis att köpa alla dessa otroligt fina saker till. Nya kollektionen är helt MAGISK! Underbara färger och prints. Nya förvaringskorgar blir det och lite annat smått och gott.

Det roligaste med målningen just idag var att de hade eventet med doodlespot som jag skrivit om en gång som måndagstips. Det är en app som bevarar barnens kreativa konstverk och gör dem till tavlor. Du tar bild på barnens teckningar som annars hamnar i någon mapp på vinden (i bästa fall), designar med namn osv om du vill och sen får hem som en tavla på posten. Så himla fint. Jag funderar på att välja ut barnens 4 bästa teckningar och göra till tavlor och sätta upp i rummet.

Vi hade supermysigt och det var så kul att träffa flera branschkollegor igen 🙂

Jag har jeans från Levis, skjorta från Zara

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *