Mammahjärtat värker

Hej mina fina,

Just nu känns allt lite tufft här hemma. Hon är väldigt påverkad av kortisonet och mitt mammahjärta värker när jag ser henne. Jag är nära till gråt och känner mig väldigt känslig. Exakt så här kommer jag ihåg att det var förra gången hon åt den här intensiva kortisonkuren.

Det är några händelser som jag kommer ihåg sen dess. Jag glömde min kompis födelsedag då, sen ringde jag dagen efter och bad om ursäkt och bröt ihop. Corinne kastade också ut vår städerska som var där. Hon blev helt hysterisk och bara skrek ut ut ut!! till henne 😩 vi var helt chockade, men jag bad om ursäkt för hennes beteende och förklarade situationen. Jag kommer ihåg det som att det var igår. Jag har så mycket känslor inom mig som blir extra starka när jag ser henne lida som hon gör nu.

Hon vill ingenting. Vi var hos min kompis på lunch idag, men efter ett tag ville C absolut gå hem. Sen ville hon åka till sina kusiner och leka, så jag åkte dit, men hon låg mest på soffan i min famn. Då, efter en stund saknade hon sin mormor och ville åka hem. Hon blir nästan apatiskt vissa stunder och bara stirrar rakt ut i rummet, eller fastnar på en punkt.

Men allt blir bättre. Jag vet ju det. Så fort vi slutar med kortisonet är min lilla tjej tillbaka. Pigg och glad. Jag ser bara det framför mig.

Kärlek

15 kommentarer

 1. Det är så sjukt att tabletter kan ge den här personlighetsförändringen. Varje gång Oliver har sina kortisonperioder är jsg orolig för att han kommer vara så nere och tjurig för alltid. Men sen tar det några dagar efter perioden avslutats och den glada kärleksfulla pojken är tillbaka igen. Men man vänjer sig aldrig.

  1. Jag känner exakt likadant. Nu säger hon hela tiden, mamma jag mår dåligt och jag känner mig så maktlös. Nu är klockan 14.30 och dags att stoppa i henne eländet igen 🙁 buuuuh! Längtar såååååå tills denna period är över.
   Kram och styrka!

 2. Åh, finisar! Förstår att det känns jobbigt att se henne må så. Puss till dig älsk, och puss till världens bästa lilla kämpe C! Så impad av er, ni är helt otroliga! Love! ❤️❤️

  1. Tack mitt hjärta!! Tack för stöd och kärlek
   puss puss love you

 3. Fy vad jobbigt för er alla❤️
  Det måste kännas jobbigt att inte känna igen sig själv oxå. Snart är det över, tänk på målbilden, liiiiite kvar bara.
  ❤️❤️❤️❤️

 4. All kärlek till er❤️

 5. ❤️❤️❤️

 6. Det verkar väldigt tufft.. <3 Har försökt formulera någonting, men jag har inte orden. Vill skriva något som ger dig lite styrka, men det är ju svårt såklart. Ni får ju kämpa ofrivilligt, vilken insats ni alla gör <3 Jag är verkligen inte i samma situation som er och kan ju därför inte föreställa mig det heller. Men jag kan känna igen mig i vissa delar av dina ord – som att ofrivilligt behöva vara stark & kämpa för att ta sig igenom något, ovissheten om vad som är rätt, att hur man än försöker/gör så tycks det inte vara varken tillräckligt eller rätt sätt.. det känner jag igen, även om min livssituation är annorlunda och problematiken & min sjukdom en annan. Vet inte hur jag ska avsluta min kommentar, om jag fick fram något alls? Hm.. men tack snälla för att du väljer att dela, hur ni har det. Hejar på er, längtar tills ni alla får andas ut lite igen! Kram <3

  1. Att du anstränger dig och skriver någonting ger mig styrka. Det betyder att du tänker på oss och ger oss energi. Tack för det 😘
   Jag förstår dig, man känner sig otillräcklig och det är en jobbig känsla 🙁 Vi hamnar alla i såna situationer.. Vi kommer ur dem, man måste bara kämpa lite extra när man är mitt uppe i det.
   Massa kärlek och kramar

 7. Alexandra

  Kämpa!!!

  1. 😘😘😘😘

 8. skickar styrkekramar!!❤️

 9. Ni är så starka och snart är det över🤛vet inte heller riktigt vad jag ska skriva för inget tar bort smärtan men blir så ledsen när jag läser bloggen, jag älskar din blogg men lider med er💜 det enda jag kan tänka på är att gud gav henne styrkan och det är meningen att hon fixar detta men det e tufft just nu💜ni e grymma skriver så du vet att jag Beundrar er så mkt

 10. Har följt er resa ett tag nu och både du och Corinne verkar så fantastiskt starka. Tänker att det är en sån tur att Corinne får ha en mamma som dig. All styrka till er lilla familj!🌸

  1. Tack Emma!!! Kärlek

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *