3 saker som fick mig att le…

1.
P-vakten i Karolinskas parkeringshus som lät oss stå på en plats som egentligen inte var en parkering, och dessutom inte behövde lägga i en krona. P-huset på Karolinska är verkligen katastrof eftersom det är alldeles för litet och snabbt fylls av bl.a av firmabilar (som kommer tidigt) och jag frågade honom hur de tänker med dem…bla bla bla.. senare så var han den varmaste trevligaste människan som hjälpte oss. Så tacksam och det fick mitt hjärta att le, kanske även hans 😊

2.
Visste ni att jag är en gammal tennistjej och fortfarande älskar att se på tennis? Den unga grekiska killen Stefanos Tsitsipas (20 år) har gått till semifinal i Australian open och möter imorgon Nadal – jag blev sååå glad när han vann igår. Heja Grekland!

3.
När jag fick hem min beställning från asos.com med en ny bikini som satt perfekt. Jag såg mig själv vid poolen i Kroatien, ett glas champagne i handen, och mina barn plaskande och skrattande i poolen. Då ler och längtar jag.

Kan ni säga tre saker som fått er att le?

5 kommentarer

 1. 1. Mina barn.
  2. Mina syskonbarn.
  3. När min bror, som har downs och fick alzheimers för två år sedan, när han är nöjd och glad-då ler syrran med hela sig!
  <3<3<3<3

 2. När minstingen kryper runt och biter i sladdar…
  Soliga vinterdagar
  Att få ha sandaler till våren 😉

 3. Jag investerade i en
  MacBook igår för studier.

  När min äldsta dotter leker med min yngsta dotter ❤️❤️❤️

  När min äldsta 2,5 åring hängde över ryggen på mig och sa Ååh mamma jag älskar dig

 4. Måste verkligen säga att du får mig att le. Du har en värme och en sundhet i ditt sätt att influera oss som följer dig – det är inte påklistrat eller påtvingande utan endast inspirerande och upplyftande. Uppskattar verkligen det och är säker på att många håller med mig om det! Kram

  1. 😭😭😭😭 som du värmde mitt hjärta nu! Gud va glad du gjorde mig nu! Tack tack tack ❤️❤️❤️❤️ kram och kärlek

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *