Måndagstipset vecka 4

Hej hjärtan,

Måndagstipset är tillbaka!

1.
Är ni småätare som jag och öppnar kylen 100 ggr/dag. Skär en väldans massa morötter och selleri (om ni gillar det- jag älskar) i stavar och lägg i en burk med lock i kylen. När man öppnar kylen och är sugen på något är det PERFEKT att knapra på, (även om du hellre tar en Marabou-choklad rad).

2.
Microtunna pennor till ögonbrynen.
Flertalet varumärken har microtunna pennor som du lätt fyller i dina bryn med. Måla små tunna streck för naturlig look. Jag har senast använt Maybelline och är nöjd, men det jag märkt är att dessa pennor inte alls räcker så länge. Men resultatet blir kanon.

3.
Svarva grönsaker!
Det blir helt fantastiskt att svarva grönsaker, antingen svarvar vi t.ex. morötter i salladen som barnen älskar, eller äter zuccini ”spagetti” till tex. köttfärssås. Blir vackert, lite roligare och så gott.

4.
Håll ”fånen” varm.
Min Iphone är lika osugen på den här kylan som jag är. Den dör så fort den får vara några minuter i kylan. Nu håller jag den varm i en tjock yllestrumpa så slipper jag problemet 🙂

5.
Ingefärste!
Varje kväll skär vi ingefära i bitar, häller i honung, lite gurkmeja och lite svartpeppar och dricker som te. Nyttigt och bra att stärka kroppen med dessa tider.

Här kan du kika på måndagstipsen från de andra veckorna. 

1 kommentar

 1. 1. Lämna in dina ultraljudsbilder till en fotograf och gör foton av dem, de bleknar och försvinner annars.

  2. Ha honung på brännsår och insektsbett.

  3. Lägger alla kläder med fläckar i ljummet vatten och YES diskmedel över natten, sen tvätta som vanligt, funkar på allt.

  4. Koka korven i stekpannan så blir den inte böjd😄

  5. Gjorde rent mina fogar i badrummet med min streamer👍🏼

  Ha en fin vecka!
  ❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *