Måndagstipsen vecka 3

Hej hjärtan,

I dag är det måndag och det är den dag här på bloggen när vi tipsar om bra saker som man vill tipsa om. Jag började med den här kategorien i typ oktober och jag älskar det, både att skriva dem och att läsa era tips. Här kommer mina för veckan.

Bio-Oil
Jag tror att det är någon av er som tipsat om den här oljan förut. Jag har använt den några veckor, och tycker att den är superhärlig. Jag använder den främst i ansiktet och den går in så skönt i huden. Den ska vara väldigt bra för ärr och jag använde den när jag var gravid för bristningar.

100 steg från Bombay till Paris
En underbar feel-good film regisserad av Lasse Hallström. En indisk familj hamnar i södra Frankrike och öppnar restaurang. Där blir de snabbt ovänner med den fina Michelin-belönade restaurangen på andra sidan gatan. Underbar!

Huda Beauty
För väldigt många år sen började jag att följa Huda Beauty på Instagram, skönhetsgurun med idag över 30 miljoner följare. Jag har äntligen testat hennes smink och måste säga att både foundation och concealer är fantastiska. OM man gillar väldigt täckande smink. Jag använder bara det när det är kväll och man ska t.ex. ut och vill ha ett ”flawless” resultat. Säljs i Sverige på Sephora.

Fysisk almanacka
Jag är kanske gammalmodig i den här frågan, men jag klarar mig inte utan en kalender i väskan. Jag litar inte på att jag skriver in i min Iphone, blir förvirrad över vilken dag det är, och jag får en bättre översikt i kalendern. Jag köper alltid min från Ordning & Reda på NK eller Bodum på Götgatan.

Bästa vattenflaskan
Förra veckan tipsade jag om att dricka mycket vatten. Nu vill jag tipsa om den bästa flaskan. Eva Solos drickflaska är snygg, lätt och det viktigaste; den har stor öppning vilket jag älskar, stora klunkar ska det vara, då dricker man mer 😉

6 kommentarer

 1. Jag älskar dina måndagstips verkligen,
  Ser alltid framemot de och läser dem noga 🙂 Den där oljan vill jag köpa som du rek Bio-olja men vart köper man den? Vilken butik eller är det e-handel?

 2. Åh blev tvungen att köpa bio oil, aldrig testat 👍🏽

 3. Tack för tipsen!
  Jag tycker dock det är viktigt att även kommunicera att bristningar inte kan förhindras genom oljor eller lotions, utan det är hormonella och genetiska faktorer som till stor del ligger bakom bristningarnas uppkomst (i kombination med bland annat viktuppgång). Jag trodde jag var safe när jag smörjde in mig, men fick en hel del bristningar ändå. Sen är det ju så klart alltid mer behagligt att vara återfuktad än torr, men det är ju ett annat perspektiv av det hela 🙂 kram!

  1. Så kanske det är, har ingen aning. Bara min barnmorska som sa smörj smörj smörj ☺️☺️
   Kram

 4. Älskar dessa inlägg! Både med dina egna och andra läsares tips, blir genast sugen på att spana in tipsen😊

  1. Va kul!!!! Jag älskar också dem 🙂

   Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *