Söndag med vänner och sista skotten

Hej vänner,

Tack för superbra tips i mitt förra inlägg. Hipseat och Tula toddler verkar vara super om man har större barn som behöver bli burna av olika anledningar. Tula toddler kan man använda ända upp till 27 kilo (Corinne väger 16 nu, herregud låter så mycket med 27 när jag tycker att C är så tung). Hipseat kommer jag på nu att det var en mamma på sjukhuset som brukade bära sin pojke på, den verkar kanon. Hittade en på blocket för 100 kr, den står maxvikt 20 kilo på men jag hoppas slippa bära henne över 20 kilo.
Tack för bra tips.

Vi har nedräkning nu, en dag kvar med kortison sen paus i 1 vecka innan vi kör igen. Så skönt för henne att få vila från det. I dag var hon en aning bättre, humgrig som tusan dock.

Man kan ju säga att hennes kortisontabletter ökar hennes aptit. Hon som i vanliga fall är ganska ointresserad av mat är så hungrig hela tiden. I dag åt hon en bra, stabil frukost med toast och omelett. Till lunch beställde 6 chicken nuggets, en chicken burger med pommes (vi försöker undvika snabbmat men hon är såååå sugen på det). Efter en timma kom hon och viskade, mamma jag åt ingenting, jag är så hungrig. Stackars liten, på natten drack hon 5 välling också och åt pasta med kyckling och sallad till middag. Sen brukar det ta några dagar innan biverkningarna avtar.

Vi hade en underbar dag hemma hos mina kusiner, åt en god vinlunch och blev bortskämda med god mat och massa kärlek. Så härligt häng.

Nu sover alla och jag ska dela en kort text som en annan mamma skrev till mig igår när vi pratade om de tuffa sista veckorna med intravenösa mediciner och kortison är.
–” Jag tänker på Sen intensifikationfas 2 som i skräckfilmerna du vet, när de skjutit skurken men han inte har dött. När man som tittare hoppar upp i soffan och vill säga; skjut igen!!! och så reser sig skurken upp! Det här är sista skottet mot cancern. Den där extra gången. Så att den inte kommer tillbaka. Nu kommer den att ligga där för gott”. 
Det var så skönt och bra för mig att läsa. Jag blev så peppad, och bara nu jävlar kör vi de där sista skotten, nu ska den bort för alltid.
Tack fina.

4 kommentarer

  1. 😘 /Kina

    1. ❤️❤️❤️❤️finadu❤️❤️❤️❤️

  2. ❤️

    1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *