Tuffa dagar med kortison

så här såg hon ut efter förra kortisonperioden, rund och go..

Hej mina fina!

I dag har jag varit iväg hela dagen med C. Hon är inte lätt att vara med just nu och jag tassar på tå för att hon inte ska få sina humörsvängningar av kortisonet.

Det känns så jobbigt att se henne så här. Hennes, i vanliga fall glada lilla ansikte är mest trött, glåmigt och ser ledset ut. Jag känner inte alls igen henne. Det värker inom mig. Hon klänger sig fast som en liten apunge på mig och vägrar att släppa. Jag skulle behöva en bärsele för stora barn 😊 Jag räknar ner dagarna tills att hon ska sluta med kortisonet. Heja heja!

14 kommentarer

 1. Lilla hjärtat❤️
  Förstår att det är hemskt att stå bredvid och känna sig maktlös, fruktansvärt .
  Hoppas att det inte blir värre och att veckorna flyger förbi.
  ❤️❤️❤️❤️

 2. Heja er, krigare! ⭐️💛
  Finns det verkligen ingenting man kan äta som tar udden av det värsta, som kortisonet orsakar..? ☹️

 3. Tula toddler rekommenderas varmt. Kanske kan någon låna ut en till dig under den här perioden. Jag är ingen superfrälst sjalare eller bärsele människa men har använt den mycket till barn nummer två pga av att hon ofta ville var i knä. Fortfarande toppen när hon är trött eller blir sjuk. Hon är 4 nu.

  1. Rekommenderar också Tula Toddler! Det finns något som heter sjalotek som hyr ut bärsjalar och bärselar. Så ni skulle tex kunna hyra en sele för stora barn några veckor och testa om det är något för er! Skövde sjalotek(de skickar)är det enda jag kommer på nu, men går säkert lätt att hitta fler om du söker på Facebook eller googlar! Jag bär min 3,5 åring då och då både på magen och ryggen i en Tula toddler när han behöver extra närhet!

 4. Usch, hitta på grejer och håll er sysselsatta så går tiden fort och så är det snart över! ❤️

 5. Vi alla är med er och tänker på dig! Snart blir det bättre! <3

 6. ♥️❤️♥️❤️

 7. Heja er! Skickar all kärlek och styrka❤️
  Din lille tjej är så stark✨

 8. Många kramar till er! Tipsar också om att köpa en sjal så kan du få lite stöd när du bär henne. Besök KnytAn i Aspudden, dom hjälper dig prova fram det bästa för just er. ❤️

 9. Många varma kramar till er❤️

 10. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Puss på er hela familjen

 11. Hej! Detta har med inlägget längre ner att göra ang mobil och platta. Vi brukar göra så att vi tar min gamla iPhone, parkopplar den med min ( så att den får internet) och sen sätter på babblarna på den. Då får jag ha min mobil ifred och jag slipper en gnällig skrutt 😘
  PS ni är sjukt starka❤️❤️❤️

 12. Heja er! Så grymma krigare båda två! Kan rekommendera Hipseat. Som ett midjebälte med ett avlastande säte för barnet. Skonar rygg och gör att man kan stå rakt. Har ett stort barn som varit väldigt trött på grund av tung medicinering och den är grym!

 13. Heja er❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *