Besök på Nationalmuseeum

Hej mina bästa!

Idag åkte jag och mamma till Nationalmuseum för att vara lite kulturella. Jag har aldrig varit här och det var sååå vackert. Helt otroligt fin byggnad, fin konst och fina skulpturer. Vi gick runt och tittade och Corinne var väldigt fascinerad av alla snoppar haha.

Hon är redan påverkad av kortisonet, inte jättemycket men hon är tröttare, hon blir väldigt klängig, och gnällig vilket hon annars inte brukar att vara. Sen får hon direkt svarta ringar under ögonen och blir blek i ansiktet, som en panda! Speciellt när hon svullnar av kortisonet blir hon som en liten pandabebis.

Det fanns en app som mamma sprang runt med som man kunde skriva in olika nr på, så man kunde läsa om respektive hall man var i. Ett tips om ni ska dit. Det är otroligt vackert och värt ett besök. Ett annat tips är att gå dit efter 13-14, då är det ingen kö. En jättekö är det däremot vid öppning eftersom det kommer massa bussar med folk då.

Outfit: Byxor, Zara (rea) // Jacka, Zara (rea)// Topp, Zara // Skor, Zara (OMG! allt Zara haha)

1 kommentar

  1. Inget illa, förstår att du vill känna dig fin och gillar att klä dig såhär men hur bekväma kan de skorna va att gå runt i en längre stund? Och att dessutom bära på ett barn? Det första jag tänkte på var vingligt värre med de spetsarna.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *