Veckan i fokus: 2

God morgon,

I dag börjar en vecka som jag har fasat över i nästan ett år. I morgon börjar Corinne, som jag skrev igår ett jobbigt protokoll. Men det ska gå bra, jag ska göra roliga saker med henne så hon är glad 🙂

Förra veckan skrev jag en årssammanfattning för 2018, det var ett underbart nyårsfirande (och födelsedag), jag efterfrågade era önskemål för bloggen 2019, jag hade ett jobbigt bråk med Corinne om problemet med mobiltelefonen, och ni skrev så bra tips och berättade om era reglar i hemmet, sista inlägget för veckan handlade om hur denna behandling kommer att se ut, och moroten vi bokat för att ha någonting härligt att se fram emot när detta jobbiga protokoll är över.

Måndag:
Fixa naglarna.
Tisdag:
Behandling och start av Sen Intensifikation 2 på Corinnes protokoll
Sövning och läkarsamtal
Onsdag:
Museum med min mamma, Mike och Edita
Torsdag:
Jobba med bloggen
Eftermiddagsfika hemma hos kusinerna
Fredag: 
Inga planer än

3 kommentarer

  1. Hej! Ville bara sĂ€ga att jag tĂ€nker pĂ„ er, framför allt denna vecka. Är sĂ„ dĂ„lig pĂ„ att kommentera, men cancern ligger mig lite för nĂ€ra om hjĂ€rtat just nu :(. Ni kĂ€mpar sĂ„ otroligt tillsammans. Hoppas pĂ„ en snabb vecka och sedan ett allt bĂ€ttre Ă„r. Stor kram

    1. Hej Lisa,
      Tack sĂ„ jĂ€ttemycket. SĂ„ jobbigt för dig ocksĂ„ som kommit i kontakt med den hemska sjukdomen 🙁
      Massa styrka, kÀrlek och kramar

  2. SĂ€nder er en extra varm tanke denna tuffa vecka, men vet att lilla C kommer klara det sĂ„Ă„Ă„ bra ♄ All styrka till er ♄

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *