Nytt år nya möjligheter med er

Hej hej,

Nu sitter jag och min hjärna snurrar i 100 km i timman. Ibland kan jag inte sova och då är jag som mest kreativ. Jag skriver en lista på ämnen som jag vill ta upp här på bloggen och alternativ på minst en till kategori (förutom måndagstipsen som är tillbaka på måndag efter jullov) som jag håller varje vecka.

Har ni några önskemål så får ni gärna kommentera. Något som ni gillar extra mycket eller lite. Kanske någon vlogg ni gärna skulle se osv..

God natt, hjärta
a

10 kommentarer

 1. Min favorit är vardagen och hur du funderar och resonerar. Jag har alltid fascinerats över hur folk tacklar svårigheter i livet, hur man väljer att tackla det man står med. Inte för att man önskar någon jämmer och elände, men man utvecklas ofta i dessa faser.

  Heja er!
  ❤️❤️❤️❤️

 2. Veckans recept <3

  1. Ok tack!! Det verkar vara poppis 🙂

 3. Önskar:
  1. Mer videos! Älskar dom
  2. Tidigare minnen och/eller erfarenheter. Tex. bilder på dig som barn, tonåren.. Tex. ett brev du skriver till ”tjugo åriga Alexia”.. Tex. ett inlägg av någon som växte upp med dig.. Bara några förslag, men att få se lite av hur du var och haft det tidigare skulle vara roligt att få se (om du vill, såklart).
  3. Det skulle vara SÅ kul om du och Forna gjorde något tillsammans!! Jag vet inte vad. En video kanske. Men er två älskar man ju. Ända bloggarna jag följer<3

  Tycker om att läsa om:
  – din (och din familjs) vardag
  – er situation med Corinne <3
  – dina tankar, perspektiv, funderingar, erfarenheter osv.. om livets alla nyanser
  – måndagstipsen
  – din riktigt snygga klädstil (se outfit, nya köp, tips, etc
  – inredning

  Helt ärligt gillar jag din blogg precis som den är. Tycker du gör det SÅ bra. Du blandar högt & lågt, delar med dig, är personlig, skriver på ett intressant sätt, har fina bilder och verkar vara en fantastisk person <3

  1. Suck, att jag aldrig lär mig att läsa igenom kommentaren INNAN jag skickar…. Forni* skulle det givetvis stå.

  2. Oh vilken underbar kommentar!!!
   Tack

   Det är så kul och så skönt att få lite tips. jag tar åt mig allt du skriver 🙂
   Wiiiie blir så glad, tack kram och trevlig helg

 4. Vlogg på hur du sminkar dig, vilka färger du använder och vad du har för skönhetsfavoriter.

  1. Ok! Jag ska fixa det i veckan! Lovar 🙂

 5. Hej! Hur gör du för att se så fräsch & cool ut trots allt du får bära med små barn varav en sjuk, arbete, blogg med mera? Morgonrutiner? Berätta allt! Snälla! Tack för en toppenblogg!

  1. Hahahha tack Mia!!! Japp ska berätta allt! En dag i bilder 🙂 tack själv kramar a

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *