Håll tummarna…

Hej mina fina,

En liten uppdatering medan C sover en powernap.

Hopppas att ni mår fint ❤️

Vi mår bra och Corinne mår fint. Hon utsöndrar medicinerna väldigt snabbt som vanligt, så om alla prov visar som vi tror vid 15.30 får vi åka hem då. Heja heja.

Jag har inte hunnit skriva så mycket här inne eftersom det är en väldig fart på henne. Vi springer efter henne hela tiden och hon har äntligen blivit så lång att hon når till pedalerna på cyklarna = och cyklar som en dåre. Jag har nästan träningsvärk idag efter alla varv i korridoren.

Jag ska slänga i mig lite lunch så hörs vi sen. Kram a

3 kommentarer

  1. Härligt att höra! Skönt att hon har att göra på sjukhuset, det blir så mycket lättare då.
    Trevlig helg!
    ❤️❤️❤️❤️

  2. Åh, vad härligt att höra! Lilla super-C ♥

  3. 💪❤❤❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *