Shopping i Sickla köpkvarter

             I ANNONSSAMARBETE MED SICKLA KÖPKVARTER

Hej mina hjärtan,

I förra veckan var jag i Sickla köpkvarter två gånger. Först var jag där i onsdags för att titta på Svensson i Lammhult som är en favorit bland inredningsaffärer. Eftersom jag skulle julbaka nyttigt så gick jag till Paradiset som jag älskar, jag köpte för det första mitt älskade jordnötssmör som fanns i en hel burk, 1 kilo! Corinne tyckte inte det räckte och en till burk slank ner i vagnen. Sen köpte jag massa kryddor, kokoskuber, torkad frukt och grönsaker. Det känns så underbart att gå i en butik med bara ekologiskt sortiment. Jag köpte också med mig raw-snickersbitar som var magiska. Sen var vi tillbaka i söndags hela familjen för att åka skridskor, men tyvärr blev det spöregn.

Sickla erbjuder massa bra butiker och miljön är väldigt mysig att gå runt i. Några butiker som jag gillar som sticker ut jämfört med de ”vanliga” kedjorna är;
Farmhouse som har superfina saker till barn och barnrummet. Så fort vi köper oss ett hus ska jag hit och köpa massa fint – längtar.
Svensson i Lammhult som har så otroligt mycket fina möbler och inredning. Alltid inspirerande att gå runt där.
BoConcept som också har superfina saker till hemmet, jag känner alltid att man får bra hjälp och mycket inredningstips från dem.
Urban Deli är trevligt att äta lunch och köpa hem lite smått och gott.

Corinne och Naomi hälsar att deras favoritaffärer är Lekia och Partyland, otippad val 😉

På söndagar fram till jul kan man åka skridskor där på en söt liten skridskobana där man också kan fika – så himla mysigt!

”Här kan du dina urvuxna skridskor byta, så du över isen igen kan flyta. Om du inga skridskor har, kom hit och låna av tomtefar. Här kan du även något över glöden grilla, en sill eller det du vet att barnen gilla. Sittplatser finns också för rumpor stora som små, med mys och värme för tårna de blå!”

På söndag provar vi att åka dit igen och hoppas på krispigt väder och uppehåll.
Hoppas vi ses där,
Kram a


Söt soffa från Farmhouse 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *