Högdosbehandling

Hej mina fina!

I dag har vi startar vår sista planerade högdosbehandling, jippie!

Allt gick väl, sövningen skedde här på avdelningen kl 11, vi var här från 08 men det var många som skulle sövas idag.

Igår bakade jag saffranskakan med toscatäcke (recept från i helgen) till personalen här på avdelningen, och alla var såååå glada (rekommenderar den igen). De behöver verkligen få lite uppmuntra ibland för det underbara jobb de gör med mycket slit, tuff avdelning att jobba på ❤️

Jag har filmat ganska mycket för att vi gör en ny sjukhusvlogg, det var sååå länge sen sist. Jag vill på något sätt visa hur stämningen är här, det är svårt att förklara att det ofta är en glad stämning här. Corinne vill filma hela tiden så det kan bli kul 😀

Behandlingen satte igång närmare kl 15 så imorgon vid 15 får vi byta till lång sladd när de tar bort guldmedicinen. När hon har cytostatika har de en väldigt kort slang, vilket är väldigt jobbig med en vild 3-åring. Jag är konstant stressad och på helspänn för att den inte ska ryckas ut, och som vanligt litar jag bara på mig själv (kontrollbehov). Jag njuter just nu när hon ligger stilla och sover. Men då ska hon upp och kissa på potta varje 3:e timma minst så hej och välkommen svarta påsar under ögonen 🙂 Tur att det här är sista högdosen, heja heja!

Kram och kärlek

10 kommentarer

 1. Skickar kramar till er! Ni är så fantastiska och inspirerar mig och säkert många fler till att fortsätta vara positiva i livet trots vidriga motgångar. All lycka till er!!

 2. Kramar i massor!!!!!!!

 3. Wow, tänk ändå att tiden gåt!!!
  Shit va ni har kämpat bra, allihop.
  ❤️❤️❤️❤️

 4. Fina ni ❤️❤️❤️❤️

 5. Heja er och er fantastiska attityd ❤️

 6. Skickar all kärlek till er ♥♥ Vilken fantastisk liten kämpe hon är lilla C ♥

 7. Tror att du är en sån hjälte för de i din situation som läser här, så värdefullt och fint att du delar med dig 🙂

 8. Heja er!❤

 9. Ni är fantastiska! Och Corinne är en sån kämpe <3 <3
  Åh vad jag längtat efter en ny vlogg! 😀

  Massa styrkekramar! <3

 10. Heja er! Så jäkla skönt med sista högdosen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *