Veckan i fokus 49


Ett år sen och vi just klippt av hennes hår för att hon inte skulle bli ledsen när allt rasade… 

God morgon hjärtan,

Ny vecka och första advent igår. Jag får nästan dåligt samvete för att jag inte hunnit komma in i julstämning. Jag ska ringa hit min kompis Claudia som älskar att julpynta. Det är så fruktansvärt grått ute så vi måste piffa.

Förra veckan var full fart. Jag delade recept på snabba baguetter, jag var på en magisk lunch, jag skrev om att jag tror att jag behöver hjälp för att jag är rädd för att krascha psykiskt sen, vi var på hm på julmys sen bakade jag en magisk saffrans-toscakaka som ni borde testa.

Den här veckan är inte jättespännande men ska bli skön att bocka av.
Måndag:
Fixa naglarna
Baka något gott till syrrorna på sjukhuset.

Tisdag-fredag (eller torsdag kväll)
Sövning och inläggning med mitt lilla hjärta som ska göra högdosbehandling.

Helgen:
Skridskor på söndag

Ha en fin vecka, kärlek
A

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *