Måndagstipsen v 49

Hej vänner,

Måndagstipset här, och det BEHÖVS en himla massa inspiration för att hålla humöret uppe med detta grå väder.

Pomelo
En av mina absoluta favoritfrukter. Den får för lite uppmärksamhet för gud så gott det är. Det påminner lite om en grapefrukt men inte alls besk, och har ett väldigt tjockt skal. Den är lite ”hårdare” i konsistensen så man kan dela den med fingrarna. Vi brukar salta lite och äta som godis.

Bh- påsar till strumporna
Jag svär alltid över att alla strumpor försvinner, tills jag fick tips om att lägga strumporna i bh påsar, typ svarta i en,vita i en och tjejernas i en. Så mycket lättare med alla moment OCH maskinen äter inte upp några 🙂

Filmtips ”Livet efter dig”
Det låg ungefär 7 näsdukar bredvid min säng när jag vaknade i morse. Vi kollade på ”livet efter dig” igår kväll, som jag vill rekommendera. Jag grät typ hela tiden för den var så himla fin.

Weleda cold cream 
En fantastisk kräm för huden nu på vintern. Jag smörjer in tjejerna med den morgon och kväll för att skydda mot kylan. Den är fantastisk för torr hy och torra fläckar som Corinne har en tendens att få.

Håll koll på paketen i jul
Jag har en tendens till att glömma vad jag köper i julklapp och vad jag slår in i vilket paket. Nu har jag löst det. Ha en lista i mobilen där du skriver nummer och vad det är i paketet, så skriver du respektive siffra på etiketten på paketet så kan du dubbelkolla när du vill veta.
——————————————————————————————————————————————————-

Detta är Elins tips från förra veckan, tack Elin 🙂

Skaffa fjärrströmbrytare (Typ 7-8 st) så tänder du ALLA smålampor hemma med ett klick. Slippa springa runt och tända/släcka alla samtidigt! Klarar mig inte utan våran.
XLash! I alla år har jag trott att det är skitsnack, men efter att ha använt i 2 månader nu så är mina ögonfransar helt sjuka. Värt varenda krona och kommer aldrig att sluta.
Gör te på saffran! Köp saffran pistiller (lite svårt att hitta ibland) och lägg i några få i vatten för att dra över natten. Smackar himmelskt morgonen efter när du kokar upp det, och dessutom ska saffan vara väldigt bra för hälsan.
Köpa revlon one step hair dryer and volumizer om du vill ha ditt hår magiskt som om du varit hos frisören varje gång du duschat.
Se ”la casa de papel” på Netflix på direkten!

Läs också måndagstipsen: 
vecka 48
vecka 47
vecka 46
vecka 45
vecka 44 
vecka 43 
vecka 42

2 kommentarer

 1. Lycka till imorgon!
  ❤️❤️❤️❤️

 2. Mina 5 tips kommer här:
  1. Min favorit frukt så här års är granatäpple! 🙂 super nyttigt dessutom, innehåller massa vit C, K, antioxidanter, punicalagins! Testa göra en juice på granatäpplen, sååå gottt!
  2. Smoothie tips: Frys ner bananerna om de börjar bli bruna å använd i smoothies, lägg i Dadlar i dina smoothies för att få naturlig sötma
  3. Ta en morgonpromenad med familjen om det finns möjlighet, för att stressa ner och få lite kvalitetstid tillsammans. Eller varför inte på kvällskvisten. Andas frisk luft å varva ner..
  4. Köp fina myskläder att ha hemma. Jag har en tendens att alltid byta om till håliga tights å en ful hoddie… Ändring på de! Haha
  5. Kör ett pilates pass, super enkel träning, finns nybörjarpass på Youtube!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *