Söndagsmys i regnet och stort tack

Hej finaste ni,

Jag har inte riktigt tackat er för alla fina ord och bra tips på det jag skrev om häromdagen med att jag tror jag behöver hjälp psykiskt för att inte krascha i ett senare skede.

Jag fick, inte bara här i kommentarsfältet, men också på Instagram väldigt rörande berättelser som ni delade med er av. Va tufft livet är alltså. Vi testas och testas och testas, och vi måste vara starka mentalt för att komma ur alla de prövningarna utan krasch. Så långt har jag förstått, därför ska jag hitta någon proffesionellt person att prata med. På tisdag åker vi in till sjukhuset för en högdosbehandling, då ska jag prata med vår konsultsjuksköterska och kolla vem jag kan vända mig till. Sen har jag fått fantastiska tips av några läsare som jag känner mig sugen på att kontakta. Jag ska kolla alla alternativ när jag vet vilka som finns. Tack ❤️

I dag skulle vi åka skridskor i Sickla köpkvarter, men när vi närmade oss började det spöregna. Barnen var så taggade och blev så besvikna när det började regna. Vi satsar på nästa helg istället och hoppas på lite snö.

Istället tog vi en fika på söder och tog en promenad när det lugnade sig med regnet. Vädret var väldigt mild och skönt trots allt grått och regn tycker jag. Vi fikade ute med barmen och alla var helt ok med det. Mysigt hade vi idag ❤️

2 kommentarer

  1. Hej vart i sickla kan man åka skridskor? Kram

    1. Hej!
      Utanför biografen 🥳 kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *