En bekväm kaffeupplevelse

I annonssamarbete med De´Longhi 

Hej finaste ni,

Ni vet hur mycket jag älskar kaffe, eller vet ni det? Jag älskar kaffe. Inte bara smaken av kaffe, utan också allt runt omkring. En kopp kaffe tar jag när jag vill njuta, jag dricker aldrig kaffe när jag är stressad. Utan känslan är mer, nu ska jag sätta mig och ta det lugnt en stund. Eller så tar jag med en kopp ”on the go” i min lilla termos, men ordet kaffe för mig är relaterad till någonting väldigt härligt.

Förra veckan fick jag hem min nya kaffemaskin från De´Longhi, det är första gången jag har haft en så här avancerad kaffelösning. Den är så enkel, inte minst för att allt redan är ”förberett”. Kaffebönorna mals färskt, direkt ner i koppen när jag trycker på önskad kopp kaffe, och mjölken skummas om mjölk önskas (den måste jag fylla på färsk såklart).

Det roliga med vår maskin, Primadonna Elite, är att man kan ställa in individuella inställningar för olika användare, till exempel har jag en egen knapp nu, och Mike har en egen knapp – så smak och styrka är individsanpassad efter vad just jag gillar etc. Just nu är den stora tävlingen här hemma om vem av tjejerna som ska springa och trycka på knappen när det pratas kaffe 🙂 Väldigt smidigt när man ligger i sängen och blir sugen på en kopp java. Två mini baristor som står redo att servera en perfekt kopp kaffe. Om du inte har en egen barista redo kan du bara ”beställa” din kaffe via appen så den står klar när du går upp, hur smidigt?

Fördelarna med min De´Longhi i jämförelse med en vanlig bryggare är att det går väldigt snabbt, smaken är anpassad efter hur jag gillar min kopp, och det blir inget spill eller någon jobbig rengöring behövs, hurra!!

På De´Longhis instagram kan du just nu vinna en egen Primadonna Elite här hittar du tävligen.

Ha en fortsatt härlig torsdag!

2 kommentarer

  1. Var är de snygga glasunderläggen ifrån?
    Kram!

    1. Hej, de är från höganäs 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *