Nordiska Galleriet x Valerie

Hej fina!

Jag har en del jag behöver prata med er om som jag började tänka på idag, behöver bara formulera det. Ska klura på det inlägget under morgondagen.

I dag var jag först hos tandläkaren igen, hon rensade på tandsten. Nästa gång blir det lagning av sprickorna som jag får eftersom jag biter min käke så hårt hela tiden, stress på grund av det vi går igenom tror jag. Bettskena blir det också..

Sen var jag på en magisk lunch som fina Valerie hostade på Nordiska Galleriet. Det var SÅ lyxigt, jag är otroligt tacksam för de fina vännerna jag har i mitt jobb och alla härliga små event jag får gå på då och då. Det ger så mycket liv i tillvaron ⭐️

Maten var från Matateljen i Enskede, vegetariskt, fräscht och väldigt gott.

Vi åt och drack, och kikade på massa fint i butiken. Så fort man går in på NG vill man göra om exakt överallt hemma, och hoppas på en riktigt bra trissvinst 🙂

8 kommentarer

 1. Super snygg jacka! 😍 Är det Chaleur? Hittar inte på hemsidan..

  1. Ja det är Chaleur 🙂 Vår nya webbshop är live snart, då ligger den där 🙂 Den heter amanda, så cool!

 2. Har läst tidigare att ni brukar åka till Nafpaktos. Jag och min man funderar nu på att köpa hus där att bo i när vi åker till Grekland (han är grek) eftersom det är hyfsat lätt att nå från Aten och verkar väldigt trevligt. Trivs ni bra där och kan ni rekommendera Nafpaktos som ”sommarställe”? Har tittat på en del öar i Kykladerna också men det blir inte lika lätt att åka ner bara någon vecka då, och sen är det lite för lugnt där på vintern…

  1. Ja! Vi har hus där eftersom, det är min pappas hemstad. Vi älskar att vara där hela somrarna. Va kul att ni letar hus just där 🙂 Vi tycker ockå det är perfekt och nu när nya vägen är klar tar det inte mer än 2 timmar från Aten 🙂

   Det är världens bästa ställe. Fint, genuint, billigt och så vackert!
   Kramar

   1. Tusen tack för svar! 🙂 Vi är i Aten just nu så ska åka dit och kolla någon dag eftersom det var ett tag sedan vi båda var där, men kommer ihåg att det var himla fint. Hoppas allt går jättebra med Corinnes behandling så att ni kan åka dit snart igen och bara njuta, Grekland är så underbart. Kram!

   2. Tack själv, så underbart mitt älskade Grekland, saknar så att det gör ont. Aten är en av mina favoritstäder ovh jag drömmer om en lägenhet i Voulagmeni.
    Kanske ses i Nafpaktos, du måste höra av dig om ni åker dit någon sommar ❤️ Filakia

 3. Hej !
  Vill ni gå in på Fokis.se och skicka ett hjärta så kan ni bidrar till att Foki ger 10 000 till välgörenhet! Så gå in och gör det nu vetja, för hon gör det bara om hon får 1000 <3 skickat till sig…Kram!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *