Veckan i fokus

Hej mina hjärtan!

Hoppas att helgen varit bra, vi har haft mysigt! Ursäkta att inlägget kom upp lite sent idag, vi hade prover tidigt på morgonen sen firade vi Mike lite. Kollade på en ny kontorslokal och åt födelsedagslunch.

Förra veckan la jag upp 5 saker i hemmet, visade bilderna från Grand-brunchen, gosade med våra vänner lilla bebis, var på Carolina Gynnings champagnemiddag och Fornis Nk-frukost – fantastisk torsdag, tipsade om en bra produkt för puffiga ögon och lite annat.

Måndag:
Mike fyller 32 år hurra hurra!
Blodprover på KS
Mama-galan på Oaxen – det ska bli så kul!
(kanske inte hinner posta Måndagstipset) – jag försöker.

Tisdag:
Tandläkartid
Middag med några vänner

Onsdag:
Fota för nya Chaleur.se

Torsdag:
Frukost med lite influencers för Chaleur

Fredag:
Inga planer

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *