Måndagstipsen


Hej fina,

Dags för måndagstipsen igen 🙂

1.
Black Friday
23 november är det dags för Black Friday när alla butiker brukar ha riktigt bra erbjudanden. Spana innan vad du vill är sugen på och klicka hem sakerna när fredagen är här. En perfekt dag att köpa hem julklapparna på.

2.
10 % kampanj hos min frisör Gullu. Förra veckan var jag tillbaka hosGullu och färgade håret. Hon är fantastisk, både på klipp och färg. Jag vet att många av er har varit hos henne, och jag frågade om vi kunde göra en liten kampanj. Ni får 10 % om ni bokar  färg hos henne nu. Kolla hennes instagram här @boyabygullucan eller smsa 070-437 81 82

3.
Ge ljus åt hemmet 
Pappa satte upp julbelysningen i veckan, och det känns så underbart. Jag sätter hellre upp julstjärnor tidigare, och tar bort tidigare än tvärtom. Då känns det som julmyset håller i sig mycket längre. Sååå härligt!

4.
NARS Natural Radiant longwear foundation (min färg: Patagonia) 
En ny favoritfoundation. Ni vet att jag alltid har Shiseidos foundation, men nu har jag ett till favorit i samlingen. Den här känner jag är lite mer ”kvällsfoundation”. Den lägger sig perfekt på huden och lämnar den matt och naturlig men lyxig. En riktigt härlig produkt.

5.
Mandelolja
En favorit i mitt badrumsskåp. Jag har mandelolja ÖVERALLT (typ hihi). Jag upptäckte oljan när jag var gravid med Naomi och fick tips att smörja in magen med. Sen dess använder jag den överallt typ, även i badet när Corinne och Naomi för att återfukta nu under den kalla årstiden.

Läs också:
Måndasgtipsen
vecka 46
vecka 45
vecka 44 
vecka 43 
vecka 42

4 kommentarer

 1. Måndagstips!
  1. Eurocrine’s Aquaphoor är magisk att ha på läpparna, torra armbågar eller under ögonen på kvällen👍🏼

  2. När jag ansar kyckling eller kött, så spolar jag ner slamsorna i toan, det börjar lukta så snabbt annars!

  3. Har man svårt att få i små barn penicillin så finns det suppar, men dom är dyra så det brukar dom inte prata högt om.

  4. Fula plastlådorna i kylskåpet bytte jag ut mot två korgar, blev jättefint😄

  5. Rostad limpmacka med smör och skivad banan är en kulinarisk upplevelse.

  1. Nej för guds skull!
   Spola inte ner annat än toapapper i talettstolen!
   Reningsverken klarar inte av det.

   1. Jaha!!! Får man inte ha oljan i badet då?? 🙈🙈

 2. Älskar dina tips!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *