Måndagstipset

Bild från Chef´s table 

Hej alla fina,

Det är måndag igen och då vet ni vad jag postar här inne, ”måndagstipsen”. Gå gärna tillbaka på de andra veckorna för att få inspiration. Ni kommer med så bra tips, tack för det.

1.
Chef´s table på Netflix
Oh my god va lycklig och avslappnande det är att se det här fantastiska matprogrammet. Jag blir inspirerad och motiverad att göra nya rätter. De filmar så vackert och det är kul att få en inblick i andra kulturers matlagning. Se den på Netflix. 

2.
Hasselnötskaffe

Alltid när vintern smyger sig på köper jag på mig några påsar hasselnötskaffe hem. Jag vet inte varför jag bara gör det på vintern, med så har det blivit 🙂 Jag blandar alltid mitt vanliga kaffe med en sked hasselnötskaffe, och det både doftar och smakar ljuvligt. Jag köpte senast på indiska för 49 kr.

3.
Tomatmarmelad i present 

I somras tipsade jag om min tomatmarmelad med mandel som jag älskar. Nu när det är mycket tillställningar i vinter tycker jag det är en bra tid att göra en stor sats. Köp fina små burkar, till exempel på Panduro och ge bort i present med en bit god ost eller en flaska vin. Skriv en fin liten lapp och fäst på burken.

4.
Carmex
Ett av de bästa läppbalsamet om jag får välja. Carmex gör läpparna mjuka, geggar inte och är superbilligt.

5.
Skriv önskelistor
Jag försöker uppmärksamma allt som alla säger just nu för att underlätta min julklappsshopping. I bland när man pratar slinker det ut, åh jag skulle behöva bla bla… då har jag gjort en lista i anteckningar på min mobil. Blir kul när man får något man vill ha men inte är beredd på. Sen är att börja i tid att rekommendera för att slippa julstress.

Dela gärna något eller några tips om ni har.
Kram A

Läs också:
Måndagstipsen v. 45
Måndagstipsen v. 44
Måndagstipsen v. 43
Måndagstipsen v.42 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *