Deppig dag

Hej hjärtan,

Jag hade en jobbig dag, eller det beror vad man jämför med, men den var lite deppig. Mycket blev bara fel och Corinne var gnällig på grund av kortisonet.

Det började med att vi försov oss, så där började dagen fel. Sen har allt stressigt och väldigt gnälligt med Corinne.

Jag hann med en del på fm och skulle till söder för lunch. Men i taxin kom jag på att jag verkligen inte orkade så jag ändrade adressen och åkte hem. Jag kände mig helt dränerad, och tappade lusten för allt. Ville bara bädda ner mig i sängen, så därför gjorde vi det, jag och C 🙂

Allt kändes bättre när Mike och Naomi kom hem på em, vi pratade om bröllop och dansade till hög musik tillsammans. Blev glad och fick massa ny energi.

Hörs imorgon ❤️

2 kommentarer

  1. Bra beslut!
    ❤️❤️❤️❤️

    1. ❤️❤️❤️❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *